Scene incredibile într-o școală din Turda. Un elev a fost bătut de profesorul de matematică

Caz șocant într-o școală din Turda. Un elev a fost bătut cu bestialitate de către profesorul de matematică. Ce sancțiune riscă profesorul pentru fapta sa.

Un elev din Turda a fost bătut de profesorul de matematică Sursă foto: Pixabay.com
Un elev din Turda a fost bătut de profesorul de matematică Sursă foto: Pixabay.com

Scenele incredibile s-au petrecut într-o școală cunoscută din Turda. Totul s-a petrecut chiar în timpul orei de matematică. Se pare că elevul și profesorul său au avut un schimb de replici, iar profesorul și-a pierdut cumpătul.

Enervat la culme de replicile primite, dascălul a renunțat la diploimație și l-ar fi lovit pe băiat cu pumnii și picioarele, în fața celorlalți elevi. După altercația cu profesorul, băiatul și-a sunat mama pentru a-i povesti cele petrecute. Femeia a crezut inițial că fiul ei glumește, dar a conștientizat că totul era serios atunci când a sesizat tonul afectat al copilului. 

  ”La ora 10:40, băiatul meu m-a sunat de la școală pentru a-mi spune că a fost bătut și trântit de pe scaun de profesorul de matematică. Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă și de doamna directoare și chemată la școală", a declarat femeia. 

Directoarea a dezmințit cele relatate de băiat mamei sale

Femeia a aflat că profesorul nu se află la prima abatere de acest tip. Și alți părinți au declarat că micuții lor au fost pedepsiți prin aceleași metode de cel care ar trebui să îi învețe matematică. Mama băiatului a mers la școală, iar directoarea instituției i-a explicat că fiul ei nu a fost bătut, ci doar îmbrâncit de profesorul recalcitrant. 

  „Pe grupul de părinți au apărut mesaje în care mamele celorlalți copii povesteau ceea ce s-a întâmplat fiului meu și eram întrebată cum se simte fiul meu. Atunci mi-am dat seama că fiul meu nu a mințit și că, într-adevăr, a fost bătut”,, a povestit femeia revoltată de cele întâmplate.   

Polițiștii clujeni s-au autosesizat în acest caz, iar o anchetă urmează să fie demarată pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut evenimentul. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net