În ce teroare a trăit Sebastian Dobrincu până să plece în America. “Am fost hărțuit și bătut în liceu!”

image
Sebastian Dobrincu a intrat în topul tinerilor milionari din Silicon Valleyfoto: arhiva personală

Sebastian Dobrincu (23 de ani), cel mai tânăr milionar din Sillicon Valley, a dezvăluit că a fost victima bullyingului pe vremea când era elev la liceu, în România. Tânărul, care a cunoscut succesul abia după a plecat în America, a avut o adolescență din care a rămas cu traume pe viață. A fost hărțuit și bătut de colegii de clasă pe motiv că era tocilar și nu se integra în colectiv.

“În clasa a 9-a, nu puteam să mă integrez în colectiv. Mă făceau tocilar, eram marginalizat că nu aveam interese comune. Eram pasionat de software. Am fost bătut și hărțuit, a venit și Poliția. Se creează niște traume, care se văd în timp. M-am mutat din liceul respectiv și am avut probleme de integrare și acolo. În clasa a XII-a am fost exmatriculat”, a povestit Dobrincu, la Pro TV.

După ce a fost exmatriculat, la doar 17 ani, Sebastian Dobrincu a mers pe drumul lui, a muncit, iar la 20 de ani a ajuns în topul tinerilor milionari din Silicon Valley.

Pasionat de programare şi software, Sebastian a înfiinţat în Statele Unite ale Americii companii care produc soluții folosite de giganți precum Facebook și Spotify.

Sebastian Dobrincu se iubește cu Ioana Ignat

În pandemie, tânărul, care locuiește la Los Angeles, s-a întors în România, unde a înregistrat o nouă piesă alături de Ioana Ignat. Cei doi formează cel mai nou cuplu din showbiz. “Plec în America când trece pandemia. Situația e nasoală acum în Los Angeles, e închis tot. Mă duc când se mai vaccinează lumea”, a mai spus acesta.

image
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat formează cel ami nou cuplu din showbiz-ul românescfoto: arhiva personală
Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Iulia Vântur
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg