Scene ireale în București. O șoferiță a sărit în cârca unui polițist, iar pe altul l-a luat la palme

Scene ireale în București. O femeie nervoasă pentru că urma să fie amendată pentru parcare neregulamentară și-a pierdut controlul și s-a năpustit asupra polițiștilor, lovindu-i cu palmele. Incidentul a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 10,30 și a fost filmat de polițiștii aflați în misiune. Femeia a fost reținută.

Femeia s-a enervat când a auzit că va fi amendată

image

Întregul scandal a pornit d ela o parcare neregulamentară. Motiv pentru care femeia urma să fie amendată. Acest lucru a enervat-o, iar șoferița a devenit agresivă cu oamenii legii.

Incidentul a fost filmat de către poliţişti. Conform imaginilor, femeia se ceartă cu unul dintre agenţi şi, la un moment dat, în apărarea ei vine un bărbat care îl împinge pe poliţist.

Acesta din urmă reacţionează şi îl pune la pământ pe individ, în timp ce femeia se aruncă peste poliţist şi începe să-l tragă de uniformă şi să-l lovească în zona capului.

Un alt doilea agent reuşeşte să o ridice de pe colegul său şi îi cere să se calmeze, însă femeie îi aplică şi acestuia două palme peste faţă.

Femeia din Bucureşti a fost reţinută de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru ultraj, după scandalul monstru pe care l-a provocat, nemulţumită fiind că va fi amendată pentru că parcase neregulamentar.

Ce spune Poliția

„La data de 09.04.2024, în jurul orei 10,25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona de competenţă, lucrători din cadrul DGPMB - Poliţia Sector 1, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat în conflict cu lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancţionată. (...)

Din probatoriul administrat a rezultat că inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenţi din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri şi lovituri în zona feţei şi a corpului", transmite Parchetul într-un comunicat de presă.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi dusă la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net