Scrisorile terifiante scrise de un deținut către fosta soție! „Este viața ta în joc”

Un deținut din județul Galați va rămâne mai mult timp în spatele gratiilor, după ce și-a amenințat cu moartea fosta parteneră de viață. Într-o scrisoare terifiant de amenințătoare, acesta i-a spus că o va ucide dacă nu revine acasă până când își termină de executat pedeapsa.

Bărbatul a primit o nouă condamnare
Bărbatul a primit o nouă condamnare

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare pe data de 19 aprilie, pentru amenințare. El mai avea și alte condamnări la activ, iar pedepsele au fost contopite, astfel că gălățeanul trebuie să stea 3 ani, 8 luni și 222 de zile, în spatele gratiilor.

În timp ce se afla în Penitenciarul Galați, bărbatul s-a ales cu un nou dosar penal, după ce a expediat o scrisoare către fosta sa parteneră, în care o amenință cu moartea. Scrisoarea a fost trimisă pe data de 10 noiembrie 2021.

„(...) este viața ta în joc... sper să-ți revii că este păcat de tinerețea ta... Îți promit până la sfârșitul lunii dacă ești acasă nu se întâmplă nimic”, scria bărbatul pe fața scrisorii. Pe verso, deținutul încheie scrisoare într-un mod la fel de amenințător. „(...) nu înțeleg pentru ce ți-ai pus viața ta în joc, sper că ai înțeles tot ce ți-am scris (...) dacă faci ce ți-am spus aici altfel ce vrea Dumnezeu.. sper să faci asta cât mai curând și nu se întâmplă nimic pentru ceea ce ai făcut (...) Eu ți-am spus o să ne vedem în curând”, scrie acesta.

Bărbatul și-a amenințat cu moarte fosta parteneră

Bărbatul o amenința cu moartea pe fosta sa soție, căreia îi reproșa actuala relație de concubinaj pe care o are. Acesta îi cerea să se despartă de actualul partener, altfel o va ucide. Pe 22 noiembrie 2021, bărbatul mai trimitea o scrisoare la fel de terifiantă, adresată fiului său minor.

„Să nu uiți de zilele cât mai ai de petrecut, să nu uiți de ele că Sfântul … nu îl mai apuci cu iubitul tău, că așa îl cheamă. Să nu uiți că mai am oleacă și începe spectacolul cu tragedii că nu mă doare cine rămâne în urmă (...)”, scria deținutul. Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la o nouă pedeapsă cu închisoarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net