Se măresc salariile de la 1 decembrie! Cine va primi majorări la final de an

Ultima actualizare:

Se măresc salariile de la 1 decembrie! Vestea bună vine doar pentru o mică parte dintre români. E motiv de sărbătoare pentru angajaţii CFR SA, care vor primi o nouă majorare la finalul acestui.

Se măresc salariile de la 1 decembrie
Se măresc salariile de la 1 decembrie

După ce au primit 10% în plus la salariu începând cu 1 iunie 2022, angajaţii CFR SA vor beneficia de o altă majorare. Concret, de la 1 decembrie, aceștia vor avea salariile mai mari cu 6%.

Anunțul a fost făcut vineri, 4 noiembrie, de Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA.

„Angajaţii CFR SA încheie anul 2022 cu o creştere salarială cu 16%. Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a semnat noul Act Adiţional, la Contractul Colectiv de Muncă (CCM), cu o majorare salarială de 6%, de la 1 decembrie 2022, şi creşterea valorii tichetului de masa, de la 1 noiembrie 2022, la 30 de RON, de la 20 de RON”, anunţă compania feroviară, conform ZF.ro.

Angajații CFR vor avea salariile mărite de la 1 decembrie

locomotiva electrica rosie CFR calatori gara de nord shutterstock

În cadrul comunicatului se precizează și faptul că salariaţii CFR benefiază astfel de o creștere salarială cu 16% în 2022. Totodată, valoarea unui tichet de masă pentru lucrătorii companei a crescut de la 15 la 20 de lei.

CFR amintește și faptul că anul trecut nu a existat nicio majorare salarială. Ultima dată când angajații de la Căile Ferate Române au primit măriri s-a întâmplat în 2020.

„Astfel, în anul 2022 conducerea CFR SA a majorat veniturile angajaţilor cu 16% şi a crescut valoarea tichetului de masa de la 15 RON, la 30 de RON!

Menţionăm faptul că, în anul 2021 angajaţii CFR SA nu au beneficiat de nicio creştere a salariilor, ultima majorare, de 5%, fiind acordată în decembrie 2020”, se arată în finalul comunicatului.

Astfel, angajații de la compania națională CFR vor avea măriri în 2022 care pot acoperi inflația estimată la peste 15 procente pentru anul în curs.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net