Situație alarmantă! Angajații instituțiilor din Ministerul Muncii intră de luni în grevă generală!

Noi probleme pentru Guvernul țării noastre! De data aceasta, angajații instituțiilor din Ministerul Muncii au anunțat că vor intra în grevă, începând cu luni, 27 noiembrie! Anunțul a fost făut chiar de către cei de la Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii (FSMM), care au și mulțumit oamenilor pentru înțelegere.

Sindicaliștii anunță grevă din 27 noiembrie / foto: Inquam Photos
Sindicaliștii anunță grevă din 27 noiembrie / foto: Inquam Photos

Potrivit celor de la adevarul.ro, sindicaliștii sunt foarte nemulțumiți de deficitul de personal din sistem, creșterea inechității salariale, cât și condițiile de muncă precare. Se pare că toate nemulțumirile celor din sindicate au fost accentuate de creșterea inflației, cât și de scăderea puterii de cumpărare.

Astfel, odată cu ziua de luni, 27 noiembrie, se pare că membrii sindicatelor afiliate la Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii (FSMM), dar și angajații neafiliați, vor intra în grevă generală.

„Începând cu data de 27 noiembrie 2023, membrii sindicatelor afiliate la FSMM cât și angajații neafiliați în sindicate declară GREVĂ GENERALĂ pentru eliminarea inechităților salariale și pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă”, au anunțat sindicaliștii.

„Această acțiune vine în contextul eforturilor constante ale Federației Sindicatelor din Ministerul Muncii de a obține condiții de muncă optime și remunerare echitabilă”, a scris Federația Sindicatelor.

Grevă generală începând de luni, 27 noiembrie 2023

Cu toate acestea, sindicaliștii au spus că rămân deschis dialogului și doresc să găsească o rezolvare pentru problemele lor.

„Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii este organizație sindicală dedicată apărării drepturilor angajaților din sectorul ministerului Muncii și promovării unor condiții de muncă corecte și sigure”, au transmis cei de la Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii.

„Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii rămâne deschisă la dialog pentru găsirea soluțiilor care să conducă la o îmbunătățire a calității vieții profesionale pentru toți membrii săi”, au mai spus sindicaliștii.

De asemenea, aceștia și-au cerut scuze românilor pentru problemele create de intrarea în grevă și mulțumesc pentru înțelegere. „Ne cerem scuze pentru orice disconfort generat beneficiarilor noștri și îi apreciem pentru înțelegerea de care au dat și dau dovadă în aceste momente”, au spus cei din sindicat, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net