Șoc în arest. Tânăr de 17 ani, violat de trei adolescenți. Conducerea Poliției Capitalei anchetează acest caz revoltător

Ultima actualizare:

O tragedie șocantă a avut loc în arestul Capitalei, unde un tânăr de 17 ani a fost victima unei agresiuni sexuale comise de către trei adolescenți cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Fapta a fost semnalată autorităților, iar suspecții au fost reținuți preventiv pentru 30 de zile. În urma acestui incident grav, conducerea Poliției Capitalei a dispus o anchetă internă pentru a clarifica circumstanțele și pentru a asigura respectarea regulilor în cadrul arestului.

Un tânăr a fost violat în arest. Foto: arhiva.
Un tânăr a fost violat în arest. Foto: arhiva.

Detaliile șocante ale acestei tragedii

Pe 11 noiembrie 2023, un minor în vârstă de 17 ani, aflat sub măsura arestului preventiv într-un centru de reținere și arestare preventivă din Sectorul 4 al Capitalei, a raportat autorităților că a fost victima unei agresiuni sexuale. Tânărul a susținut că, în timp ce se afla în arest împreună cu trei adolescenți de 15, 16 și 17 ani, a fost agresat fizic și verbal prin constrângere fizică și morală.

În urma plângerii, polițiștii au intervenit și au reținut cei trei adolescenți pentru 24 de ore, ulterior dispunând arestul preventiv pentru 30 de zile. Se pare că aceștia erau deja în arest pentru infracțiuni de tâlhărie și conducere fără permis.

Reacția autorităților

Conducerea Poliției Capitalei a dispus imediat o anchetă internă pentru a verifica modul în care s-au desfășurat evenimentele și dacă atribuțiile de serviciu ale polițiștilor au fost respectate conform reglementărilor interne. Instituția a subliniat că, în ciuda controalelor periodice efectuate, nu s-au constatat nereguli în spațiul de cazare sau în starea psiho-fizică a persoanelor încarcerate înainte de incident.

Reacția victimei

Tânărul victimă a fost imediat condus la cabinetul medical și consultat de medicul subunității. Organele de cercetare penală au fost alertate, iar cercetările au fost inițiate din oficiu. Victima a detaliat agresiunea, iar anchetatorii au luat măsuri imediate pentru a aduce suspecții în fața justiției.

Incidentul tragic scoate în evidență vulnerabilitățile din sistemul de detenție și necesitatea unei supravegheri mai atente a persoanelor aflate în custodia statului. Ancheta în curs va arunca lumină asupra circumstanțelor exacte și va stabili eventualele lacune care ar putea fi corectate pentru a preveni astfel de evenimente în viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
FotoJet (5) jpg
casuta rasturnata jpg
FotoJet (3) jpg
Pestera Meziad, una dintre cele mai vizitate peşteri din România jpeg
cer rosu 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net