Elevă de 11 ani, violată de un coleg de 15 ani. Mama victimei, mărturii cutremurătoare: „Am crezut că nu rezist”

Un caz incredibil s-a petrecut în primăvară la o şcoală din Băile Herculane. El a ieşit la iveală abia acum, dar este la fel de revoltător. Conform adevarul.ro, o fată de 11 ani a fost violată repetat de un coleg de 15 ani. Directoarea, când a aflat de incident, l-a catalogat drept „o glumă de copii”!

Cazul şocant s-a petrecut  de-a lungul  întregii  primăveri. FOTO: Shutterstock
Cazul şocant s-a petrecut de-a lungul întregii primăveri. FOTO: Shutterstock

După cum informează „Adevărul”, despre caz s-a aflat în momentul în care pe grupul de WhatsApp al şcolii au fost postate de către unul dintre copii imagini compromiţătoare cu eleva violată, care e acum în clasa a cincea. Prima care a aflat despre existenţa imaginilor a fost diriginta minorei. Imediat, aceasta a anunţat conducerea şcolii, dar şi pe mama fetiţei.

„Am crezut că nu rezist. Simţeam cum a căzut cerul pe mine când am primit imaginile de la doamna dirigintă“, a mărturisit mama acesteia. Încet-încet, fetiţa de 11 ani i-a povestit mamei calvarul. „La început a fost hărţuită, apoi a trecut la ameninţări şi bătaie. E groaznic să povestesc prin ce a trecut copilul meu“, a mai spus ea.

Conform fetei în vârstă de 11 ani, totul s-ar fi întâmplat anul acesta, în perioada martie – mai, când copila a fost violată în repetate rânduri. Ea era ameninţată cu un cuţit şi scenele sexuale erau filmate. Colegul, mai mare cu patru ani decât victima, ar fi recurs inclusiv la bătaie pentru a o convinge să nu spună nimic.

Aşa cum a recunoscut, femeia a depus imediat o plângere la IPJ Caraş Severin, dar până în prezent nimeni nu a luat nici o măsură. Mai mult, fetiţei nu i s-a făcut nici o expertiză medico-legală. „Au zis că ar fi trecut timp de la ceea ce s-a întâmplat şi degeaba se mai face expertiza”, a mai spus mama fetiţei. Surse din anchetă citate de „Adevărul” spun că acest caz a fost preluat chiar de Poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate întrucât ar exista acuzaţii că fetiţa ar fi fost ameninţată inclusiv că va fi vândută unei reţele de traficanţi de carne vie. 

Deocamdată, nu s-a luat nici o măsură

În ceea ce-l priveşte, elevul de 15 ani acuzat de viol a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, dar susţine că nu ar fi obligat-o. „Ea a vrut, eu nu am obligat-o şi nici nu am şantajat-o, nu am bătut-o, nu am ameninţat-o. Nu am obligat-o cu nimic, ea a acceptat tot“, a susţinut adolescentul în faţa anchetatorilor.

Ca şi cum revolta nu e destul de mare atunci când auzi despre astfel de cazuri, reacţia directoarei şcolii la care învăţa fata este cu adevărat revoltătoare. Aceasta a considerat că incidentul a fost o... glumă de copii!

„Noi am considerat că este o glumă de copii. Am crezut că e ceva superficial. S-a întâmplat în afara orelor de curs, în afara şcolii, iar în filmuleţul postat pe grupul şcolii nu se vede nimic, nici măcar o umbră”, a declarat directoarea şcolii unde învaţă atât victima, cât şi agresorul.

Drept urmare, cei de la Inspectoratul Şcolar Judeţean au aflat de incident de la ziarişti! „Am aflat despre acest incident de la ziarişti şi de aceea nu am declanşat nici o anchetă internă. Abia acum încercăm să vedem exact ce s-a întâmplat“, a declarat Ion Moater, purtător de cuvânt ISJ Caraş Severin.

Deocamdată, cazul este în curs de cercetare şi nimeni nu a luat nici o măsură disciplinară sau penală. Drept urmare, atât victima, cât şi acuzatul, merg zilnic la aceeaşi şcoală, la cursuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net