O tânără a înregistrat momentul în care tatăl vitreg o viola: „Mă face să fac lucruri rele.” Mama copilei nu a crezut-o

Un caz absolut tulburător a uimit întreg continentul, după ce a devenit public. Mai exact, este vorba despre o adolescentă în vârstă de doar 15 ani, din Italia, care i-a spus mamei sale că era violată de către tatăl vitreg, însă, femeia nu și-a crezut propria fiică! Mai mult decât atât, copila a trebuit să îndure aceste orori vreme de 5 ani, până când și-a înregistrat tatăl vitreg în timp ce o viola, iar poliția a intrat imediat în acțiune.

Bărbatul a fost arestat
Bărbatul a fost arestat

Întreaga Europă a rămas fără cuvinte după ce cazul terifiant al copilei din Italia a devenit public. Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, este vorba despre o tânără în vârstă de numai 15 ani, care a trăit un calvar de nedescris, în ultimii 5 ani. Ea era violată constant de către tatăl ei vitreg, iar când tânăra a mărturisit totul propriei sale mame, aceasta nu a crezut-o. Hotărâtă să pună punct situației în care se afla, ea l-a înregistrat pe bărbatul în vârstă de 50 de ani, în timp ce o viola, iar acum acesta a fost arestat de către autoritățile din Calabria (sudul Italiei).

Pentru copilă, chinul a început cu 5 ani în urmă, când avea vârsta fragedă de doar 10 ani. Atunci, tatăl ei vitreg a început să o pipăie și să o forțeze să îl masturbeze, în fiecare zi. Iar de când a împlinit 13 ani, tânăra a fost obligată să întrețină relații sexuale, chiar și de 3 sau 4 ori pe zi.

Mama fetei nu a crezut-o

Inițial, tânăra a povestit despre chinurile la care era supusă unei prietene, care a sfătuit-o să mărturisească totul mamei ei. Însă, atunci când adolescenta de 15 ani i-a spus mamei sale ce se întâmplă, aceasta nu a crezut-o. Aceasta ar fi spus anchetatorilor că nu a avut niciodată suspiciuni cum că s-ar fi întâmplat așa ceva.

Însă, atunci când cea mică a reușit să îl filmeze pe bărbat în timp ce o viola, mama ei a crezut-o, iar cele două au plecat imediat, depunând plângere la poliție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net