Boala rară de care suferă Lora! A început să se confrunte cu simptomele acum 5 ani

Ultima actualizare:

Au trecut 5 ani de când îndrăgita artistă Lora a început să observe părea să arate mai tot timpul umflată, simțindu-se ca și când „o ține pielea”. Ei bine, aceasta a decis să meargă la medic pentru a afla ce putea să îi cauzeze această stare de discomfort. Iar în urma consultului medical, artista a primit un diagnostic la care nu s-ar fi așteptat: suferă de intoleranță la gluten!

Lora suferă de intoleranță la gluten
Lora suferă de intoleranță la gluten

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Viva!, deja au trecut 5 ani de când îndrăgita artistă Lora a început să resimtă o stare de discomfort, având impresia că arată mereu umflată, de parcă „o ține pielea”. Ei bine, aceasta nu a stat prea mult pe gânduri așa că a mers rapid la medic, pentru a descoperi cauza discomfortului. Iar după ce a efectuat o analiză de biorezonanță, a venit un diagnostic la care nu se aștepta nimeni! Mai precis, Lora suferă de intoleranță la gluten!

Desigur, imediat ce a aflat despre acest diagnostic, Lora a fost nevoită să scoată din dietă toate alimentele ce conțineau gluten, iar efectele au fost vizibile imediat. „Nu era grăsime, era ca o inflamație, eram umflată și simțeam că mă ține pielea”, a declarat aceasta, conform sursei. După ce a renunțat la produsele cu gluten, Lora a reușit mult mai ușor să se mențină în formă, spunând despre intoleranța la gluten că a fost sursa multor probleme de sănătate, pe care, acum, face tot posibilul să le repare.

Lora suferă de intoleranță la gluten

Pentru a înțelege mai bine ce efecte negative poate avea intoleranța la gluten, atunci când rămâne nedescoperită, trebuie să știți că are o mulțime de simptome! Printre acestea ar fi durerile abdominale, balonare, flatulență, amețeli, dureri de cap, oboseală, cât și, printre altele tulburări de concentrare.

Medicii încă încearcă să înșeleagă complet ce poate cauza această boală, însă, eliminarea produselor ce conțin gluten va face ca simptomele intoleranței la gluten să dispară.

image
image
image
image
image
image
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net