Syda își doreste sa își refacă viata personală? Gestul care îl dă de gol că a dat-o uitării pe turcoaica Sheilla

Bogdan Ionescu alias Syda se pare că este decis și insistent să își refacă viața personală după separarea de cea de-a doua soție, turcoaica Sheila. Imaginele pe care cei apropiați le-au surprins la petrecerea Vicăi Blochina, de marți seară, vorbesc de la sine.

Syda a pus ochii pe make-up artistul Raluca Paraschiv

Tot mai mult se întăresc zvonurile cu privire la faptul că afaceristul Bogdan Ionescu s-a separate de femeia cu care s-a căsătorit în 2020 și cu care are o fetiță. După ce a apărut la finalul săptămânii trecute la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica singur și i-a dat o dedicație muzicală Ralucăi Paraschiv în momentul în care a cântat Adi Minute, iată că acum cei doi s-au reîntâlnit la petrecerea aniversară a Vicăi Blochina de marți seară.

Din imaginile sursprinse de invitați și postate pe conturile lor de socializare putem vedea că Syda este așezat lângă focoasa brunetă și este tot doar un zâmbet. Ceea ce înseamnă că afaceristul a pus ochii pe tânără și se pare că își dorește cu orice preț să îi intre în grații și să îi devină parteneră de viață.

Nu au fost împreună la nuntă

După ce în urmă cu câteva zile au apărut informații în spațiul public că cei doi au fost împreună la nuntă sursele Click! au aflat că nu a fost deloc așa.

„Este adevărat că Bogdan a stat la masa de lângă Raluca și că i-a făcut o dedicație în timp ce cânta Adrian Minune dar în rest nimic mai mult. Ei doi au mai vorbit, acolo la nuntă, dar nu au fost împreună la nunta Mariei...mă refer ca și cuplu

Bogdan a venit singur 100% și a stat la masă între Vica și Gabi Bădălău. Deci nu are cum să fi fost cu cineva. Nu știu dacă s-a combinat sau nu cu cineva acolo. Nu știu mai multe”, ne-au declarat surse apropiate din anturajul celor doi pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net