O mai știi pe Lora atunci când performa în Wassabi? Cât de mult s-a schimbat cântăreața astăzi

Lora, pe numele ei real, Laura Petrescu, este una dintre cele mai populare și îndrăgite nume din muzica românească, mai ales pentru cei dintre noi care își mai amintesc perioada de început a anilor 2000. Artista a debutat în trupa Wassabi, tocmai în anul 2006, iar astăzi, la cei 40 de ani împliniți, Lora este la fel de frumoasă.

Dacă ne mai aducem aminte despre lumea muzicală din țara noastră, la începutul anilor 2000, atunci trupa Wassabi cu siguranță va stârni o mulțime de amintiri! Deși nu a fost una dintre cele mai longevive formații din România, cele patru cântărețe din trupă au fost o prezență originală, aducând un necesar suflu nou și energetic muzicii românești a acelor ani. Ei bine, deși a trecut atât de mult timp de la epoca de aur a trupei Wassabi, Lora a rămas mai frumoasă ca oricând!

Pe numele ei real Laura Petrescu, artista în vârstă de 40 de ani, a debutat odată cu trupa Wassabi, în anul 2006. A fost o perioadă de succes pentru aceasta, iar în anul următor cele 4 cântărețe lansau cel mai mare hit al formației, „Și m-am îndrăgostit de tine”. Sub îndrumarea lui Marius Moga, trupa Wassabi s-a bucurat de mult succes, iar tot în anul 2007, alături de Morandi, au făcut parte din selecția națională pentru Eurovision, cu melodia „Crazy”.

Lora, la fel de frumoasă ca întotdeauna

La un moment dat, Lora a decis să își încerce norocul și într-o carieră solo, iar trupa Wassabi s-a despărțit. Artista a avut parte de o carieră de succes, reușind să își înscrie numele în lista celor mai faimoși artiști români din perioada recentă.

După ce fanii ei au devenit tot mai curioși, Lora a recunoscut, în final, că a trecut și prin câteva operații estetice, de-a lungul anilor. Mai precis, artista ar fi avut nu mai puțin de 4 rinoplastii, după ce fanii ei au observat unele diferențe între pozele Lorei, când vine vorba despre nas.

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net