Lora, super nașă de cununie pentru cumnata ei! Cât de frumoasă e fina artistei

#Exclusiv Click!

Zi mare și frumoasă pentru Lora Petrescu (40 ani) și Ionuț Ghenu! Cei doi iubiți au fost nași la cununia cumnatei artistei, Andreea.

Chiar dacă artista și-a luat azi în serios rolul de nașă de cununie și în curând de nuntă, Lora a postat și două poze de la eveniment în care se sărută cu iubitul ei și ține în mână un buchet de flori.

Fina i-a dăruit un inel

Câțiva dintre admiratorii și fanii cântăreței au au fost derutați și au crezut că ar fi vorba despre cununia artistei, chiar dacă Lora a postat mesajul: „Mărităm fata!".

Nașa a purtat o rochie roșie, superbă, și a avut un buchet de flori din bujori roz și trandafiri albi, iar nașul s-a îmbrăcat la costum de culoare închisă. 

Finii au fost la înălțime, mireasa purtând la cununia civilă o rochie bleu, accesorizată cu bretele aurii.

Mărităm fata, pe Andreea, sora lui Ionuț! Suntem nașii noi! Am anunțat deja  că o să o căsătorim pe Andreea și că o să fiu nașă, că m-a cerut! Mi-a făcut cadou un inel frumos! Andreea ne-a cerut de nași! Acum îi căsătorim, suntem la Târgu Jiu!", a declarat Lora pentru Click!

E fericită lângă iubitul ei

Lora și Ionuț Ghenu au o relație de invidiat și se completează de minune. Ce doi sunt împreună de aproape 9 ani și se comportă ca o adevărată familie, fiind mai mereu nedespărțiți.

Anul trecut când Lora a schimbat prefixul și a împlinit 40 de ani, iubitul său i-a făcut o super declarație de dragoste.

„Au trecut câțiva ani, nu? Am crescut amândoi. Am crescut frumos. Bine, mai mult tu. Astăzi este ziua ta, faci 40 de ani. Vreau să îți mărturisesc ceva. Tu ești supereroul meu! Te iubesc fantastic de mult”, a scris Ionuț atunci pe rețelele de socializare.

Lora și-a găsit și liniștea sufletească în brațele lui Ionuț Ghenu, care nu e doar cel mai bun prieten, ci și viitor soț, manager și cam tot ce își poate dori o femeie de la partenerul de viață.

Într-un interviu pentru Click!, atunci când a fost întrebată ce nu i-ar putea ierta niciodată partenerului său de viață, frumoasa artistă a răspuns prompt: „Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna. Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri".

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net