Lora a schimbat prefixul! Ce i-a transmis Ionuț Ghenu, fix în ziua în care a împlinit 40 de ani? „Tu ești...”

Lora, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, împlinește 40 de ani. Prietenii săi i-au organizat o petrecere surpriză, internauții i-au făcut urări care mai de care mai speciale și iată că nici Ionuț Ghenu nu s-a lăsat mai prejos.

Deși nu te-ai aștepta la una ca asta, mai ales datorită felului în care arată, Lora a împlinit 40 de ani! În general, foarte multe persoane (și nu, nu este vorba doar despre femei) se sperie de schimbarea prefixului, însă nu este cazul și în ceea ce o privește pe Lora. Artista abia aștepta acest moment și se declară entuziasmată de următorul capitol din viața sa.

S-ar putea să te intereseze și: De ce tot amână Lora nunta cu Ionuț Ghenu? «Nu vreau să mă mărit în anul războiului»

„40. Wow... Toți anii ăștia parcă au fost un antrenament pentru decada care urmează”, a scris Lora pe rețelele de socializare. Ionuț Ghenu, iubitul său, i-a transmis un mesaj și în cadrul aceleiași postări a atașat și o imagine cu ei, de când erau tineri.

„Au trecut câțiva ani, nu? Am crescut amândoi. Am crescut frumos. Bine, mai mult tu. Astăzi este ziua ta, faci 40 de ani. Vreau să îți mărturisesc ceva. Tu ești supereroul meu! Te iubesc fantastic de mult”, a scris Ionuț.

Iată ce ți-am mai pregătit: Iubitul Lorei, furibund din cauza notei de plată, de pe litoral: «Suntem la fel ca în perioada comunistă»

Lora, probleme de sănătate fix înainte de ziua de naștere

Chiar dacă ziua de astăzi trebuia să fie una specială pentru vedetă, una plină de distracție și voie bună, Lora a avut parte de opusul situației. Artista se confruntă cu probleme de sănătate, fix la nivelul vocii, iar medicii i-au recomandat să facă repaus. Face tratament injectabil și inhalații, cu ajutorul unui nebulizator, la sfatul specialistului.

„Eu joc mima următoarele 5 zile, că n-am voie să vorbesc. O am pe Diana Mihai, pe care noroc că o iubesc, că altfel injecțiile din posteriorul meu ar fi mult mai dureroase decât sunt”, a scris Lora pe pagina sa de Instagram, în legătură cu starea sa de sănătate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net