Lora, urmărită de cea mai mare dramă a vieții sale: „Peste așa ceva nu poți trece!”

#Exclusiv Click!

Lora este încă devastată după moartea mamei sale, Mihaela Petrescu, care a pierdut lupta nemilosul cancer la sân, în luna ianuarie a anului 2020. De atunci, artista îndeamnă toate femeile să nu uite să treacă, regulat, pe la medic, pentru a-și face analize.

Mihaela Petrescu, mama Lorei, a fost diagnosticată cu cancer la sân, dar avea să piardă lupta cu nemiloasa boală, în ianuarie 2020. Timp de șase ani, mama Lorei, a urmat tratamente costisitoare și chinuitoare împotriva cancerului la sân.

Femeia a fost supusă unor intervenții chirurgicale, iar fiica sa i-a fost, permanent, alături în lupta cu boala. Lora a sperat tot timpul ca mama ei să învingă boala, dar, din păcate, organismul femeii a cedat, până la urmă, în fața cumplitei maladii.

În 2014, Mihaela Petrescu a suferit o operație la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul, Turcia. În timpul operației, femeii i-a fost amputat sânul stâng. Mastectomia a durat nu mai puțin de trei ore. La acea vreme, Lora a primit consiliere psihologică din partea unui specialist, pe perioada cât mama ei s-a aflat în blocul operator.

Nici acum, solista nu a trecut peste pierderea mamai sale.

Lora: „A fost o luptă lungă, nedreaptă cu cancerul!”

Mama mea a murit de cancer la sân. Nu treci niciodată peste asta! Nu există timp care să poată să diminueze suferința și, mai ales, dorul care te macină pe interior. Te încearcă un sentiment de neputință în fața unei astfel de boli. Pur și simplu, nu poți face nimic!

A fost o luptă lungă, nedreaptă. cu cancerul. Le dau un sfat tututor femeilor să meargă din timp la medic, ca să-și facă analizele!

E foarte important să înțelegeți cuvântul acesta: prevenție! Face diferența între viață și moarte!”, a declarat Lora, cu ochii în lacrimi, la conferința de presă, dedicată evenimentului „Race for the Cure”.

Lora a rămas fără ambii părinți, căci și-a pierdut la doar 4 anișori. În perioada în care mama ei a fost operată, în Turcia, Lora a trecut și printr-un divorț dureros, cel de comediantul Dan Badea. În prezent, vedeta este într-o relație cu impresarul ei, Ionuț Ghenu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png