Lora revine „goală” în atenția publicului. Surpriză: are legătură cu Marius Moga

Una dintre cele mai iubite artiste de la noi revine în atenția fanilor… ”Goală”. Nu vă speriați, Lora a lansat doar un nou hit cu acest titlu sugestiv la care a colaborat cu nimeni altul decât Marius Moga.

Lora este mereu surprinzătoare
Lora este mereu surprinzătoare

Lora și Marius Moga, surpriză pentru fani

La doi ani de când a lansat împreună cu Marius Moga videoclipul piesei ”Vrei să te mint” și la 17 ani de când se cunosc și au lucrat împreună în diverse contexte, Lora și Marius Moga au lansat un nou single care se numește “Goală”, în colaborare cu MusicON și Sprint Music. Se poate considera că piesa ar putea fi un cadou al cunoscutei artiste pentru fanii ei, mai ales că în luna iulie, pe 23, Lora își aniversează ziua de naștere. Muzica a fost realizată de Marius Moga și Răzvan Matache, iar la textul catchy al piesei au colaborat Marius Moga, Teodora Irina-Iamandi, Mihai Dumitrescu & MusicON. “Este genul de piesă care te binedispune instant. O ador și abia aștept să o adaug în playlistul pentru concerte.

Lora a lansat un nou single - ”Goală”
Lora a lansat un nou single - ”Goală”

Am avut o super gașcă care a scris la această piesă pentru mine și s-a creat un supervibe în jurul ei. Mulțumesc tuturor, lui Marius Moga, lui Răzvan Matache, Teodorei Irina-Iamandi, Mihai Dumitrescu, MusicON. Aștept să o văd în playlisturile voastre!”, a mărturisit Lora, pe care o vom vedea la NEVERSEA, acolo unde va cânta piesa “Goală” în premieră pentru fanii ei care vor veni să o vadă. 

Marius Moga și Lora au colaborat de mai multe ori
Marius Moga și Lora au colaborat de mai multe ori

Tot acolo, fanii pot cânta cu vocile artiștilor preferați căci există o aplicație care te poate ajuta să faci acest lucru, iar Marius Moga este implicat în acest proiect. Iar dacă vrei să cânți precum Lora, Ioana Ignat sau Lora trebuie doar să mergi, să vezi și să crezi. Cu ajutorul Inteligenței Artificiale Revocalize.ai, fanii festivalului pot cânta în cele 4 zile de festival cu vocea artiștilor: Marius Moga AI, Lora AI, Alex Velea AI, Ioana Ignat AI, Nosfe AI, Mario Fresh AI și mulți alții. În plus, îți poți crea Vocea Ta AI și să-ți faci cover-uri instant folosind AI. Neversea prezintă pentru prima dată la un festival din lume tehnologia REVOCALIZE, o tehnologie care permite să amprentezi o voce și apoi să o transformi în orice voce.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net