Șoferița ucigașă din Iași circula beată și cu 148 km la oră prin oraș

148 km la oră în curbă în localitate, alcoolemie de 1, 13. O adevărată bombă rutieră pe roți. Așa conducea mașina Adina Iuliana Ghervase, șoferița care a ucis 4 muncitori de la drumuri într-o noapte de iunie pe o stradă din Iași.

Patru muncitori au fost uciși în timp ce asfaltau o stradă din Iași. Foto: adevărul.ro
Patru muncitori au fost uciși în timp ce asfaltau o stradă din Iași. Foto: adevărul.ro

Noi amănunte terifiante ies la suprafață din dosarul deschis de procurorii din Iași șoferiței criminale din Iași. Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, 16/17 iunie, în jurul orei 1.00, pe drumul care leagă cartierul Păcurari, din Iaşi, de centrul oraşului.

Cei patru muncitori efectuau lucrări de asfaltare și munceau alături de alți colegi când au fost suprinși de mașina scăpată de sub control. Raportul de expertiză întocmit de specialiști și care arată dinamica accidentului arată că șoferița avea viteza de 148 km/h în momentul în care a lovit muncitorii pe o stradă din oraș.

Șoferița care a produs accidentul, Adina Iuliana Ghervase. Foto: facebook
Șoferița care a produs accidentul, Adina Iuliana Ghervase. Foto: facebook

De parcă asta nu ar fi fost suficient, femeia inconștientă avea o alcoolemie foarte mare, de 1.13.”Tulburător este faptul ca în una dintre declaratiile sale soferița spune că nici măcar nu a fost la locul accidentului”, a comentat cunoscutul avocat Adrian Cuculis care reprezintă familiile victimelor.

Ce a declarat avocatul Adrian Cuculis, reprezentantul victimelor

"Vorbim despre o viteză excesivă, nici nu putea să evite în vreun fel accidentul acolo. Asta înseamnă în mod clar că nu ar fi putut să evite în niciun caz, şi din pricina alcoolemiei, dar şi din cauza vitezei, accidentul. Îşi aduce aminte faptul că prima dată s-a izbit în peretele din curba aceea şi ulterior s-a proiectat maşina ei în cei patru muncitori care au decedat.

Halucinantă este declaraţia pe care a dat-o la un moment dat în cursul urmăririi penale. Dacă vă vine să credeţi, spune că ea nici măcar nu a fost la faţa locului şi a doua zi nu a înţeles de ce a fost arestată preventiv de judecători. Este clar că în momentul de faţă a încercat să joace şi cartea nebuniei, am mai spus lucrul acesta.

Ştim că i s-a făcut expertiza la Săpoca şi a fost declarată ca având discernământ, nu diminuat, ci discernământ integral în momentul în care a consumat băuturile alcoolice, s-a urcat la volan şi a gonit cu acea viteză pe străzile din Iaşi. Probabil că nu peste mult timp o să vedem deja dosarul trimis în instanţă", a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net