Șoferița ucigașă din Iași circula beată și cu 148 km la oră prin oraș

148 km la oră în curbă în localitate, alcoolemie de 1, 13. O adevărată bombă rutieră pe roți. Așa conducea mașina Adina Iuliana Ghervase, șoferița care a ucis 4 muncitori de la drumuri într-o noapte de iunie pe o stradă din Iași.

index jpg
Patru muncitori au fost uciși în timp ce asfaltau o stradă din Iași. Foto: adevărul.ro

Noi amănunte terifiante ies la suprafață din dosarul deschis de procurorii din Iași șoferiței criminale din Iași. Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, 16/17 iunie, în jurul orei 1.00, pe drumul care leagă cartierul Păcurari, din Iaşi, de centrul oraşului.

Cei patru muncitori efectuau lucrări de asfaltare și munceau alături de alți colegi când au fost suprinși de mașina scăpată de sub control. Raportul de expertiză întocmit de specialiști și care arată dinamica accidentului arată că șoferița avea viteza de 148 km/h în momentul în care a lovit muncitorii pe o stradă din oraș.

soferita jpg
Șoferița care a produs accidentul, Adina Iuliana Ghervase. Foto: facebook

De parcă asta nu ar fi fost suficient, femeia inconștientă avea o alcoolemie foarte mare, de 1.13.”Tulburător este faptul ca în una dintre declaratiile sale soferița spune că nici măcar nu a fost la locul accidentului”, a comentat cunoscutul avocat Adrian Cuculis care reprezintă familiile victimelor.

Ce a declarat avocatul Adrian Cuculis, reprezentantul victimelor

"Vorbim despre o viteză excesivă, nici nu putea să evite în vreun fel accidentul acolo. Asta înseamnă în mod clar că nu ar fi putut să evite în niciun caz, şi din pricina alcoolemiei, dar şi din cauza vitezei, accidentul. Îşi aduce aminte faptul că prima dată s-a izbit în peretele din curba aceea şi ulterior s-a proiectat maşina ei în cei patru muncitori care au decedat.

Halucinantă este declaraţia pe care a dat-o la un moment dat în cursul urmăririi penale. Dacă vă vine să credeţi, spune că ea nici măcar nu a fost la faţa locului şi a doua zi nu a înţeles de ce a fost arestată preventiv de judecători. Este clar că în momentul de faţă a încercat să joace şi cartea nebuniei, am mai spus lucrul acesta.

Ştim că i s-a făcut expertiza la Săpoca şi a fost declarată ca având discernământ, nu diminuat, ci discernământ integral în momentul în care a consumat băuturile alcoolice, s-a urcat la volan şi a gonit cu acea viteză pe străzile din Iaşi. Probabil că nu peste mult timp o să vedem deja dosarul trimis în instanţă", a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Burleanu
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati