Șoferul care a murit strivit de tramvai era soțul femeii stropită cu benzină în Parlament și lucra la SPP (surse)

Ultima actualizare:

O informație cutremurătoare apare despre șoferul care și-a pierdut viața în această dimineață într-un teribil accident cu un tramvai, în Capitală. Bărbatul ar fi soțul femeii de la magazinul de suveniruri din Parlament. În urmă cu două zile, ea a suferit un atac de panică după ce un individ a aruncat în direcția ei cu benzină și a dat foc. În această dimineață, femeia și-a pierdut soțul.

Coincidență stranie

accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg

Femeia, angajată la magazinul de suveniruri din Parlament, care în urmă cu două zile a suferit un atac de panică în momentul în care un individ a atacat-o cu benzină în incinta Parlamentului, trăiește o adevărată tragedie.

Șoferul care și-a pierdut viața în acestă dimineață, după ce mașina în care se afla a fost ruptă în două la impactul cu un travai, era soțul ei, potrivit unor surse citate de stiripesurse.ro.

Bărbatul era angajat la Serviciul de Protecție și Pază și era în timpul liber.

Bărbatul a fost strivit la impactul cu tramvaiul

 Accidentul din Capitală s-a produs în jurul orei 07:20, pe șos. Progresului, din Sectorul 5.

„Din informațiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șos. Progresului dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei ar fi efectuat virajul la stânga, peste calea de rulare a tramvaiului, moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție”, a transmis Poliția Rutieră.

În urma impactului deosebit de violent, autoturismul a fost pur și simplu rupt în două fiind strivit între tramvai și un stâlp.

Șoferul mașinii a rămas încarcerat. După extragerea lui dintre fiarele autoturismului, s-a constat că prezenta leziuni incompatibile cu viața.

În prezent are loc o anchetă pentru determinarea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul de circulație.

Există suspiciunea că vatmanul, care conducea tramvaiul, consumase substanțe interzise. El a fost testat cu aparatul Drug Test și primele rezultate au indicat prezența unor substanţe psihoactive în organism. A fost condus la IML pentru recoltarea probelor de sânge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
image
actualitate.net
image
actualitate.net