Anchetă după dispariția a 20.000 de lei dintr-o mașină implicată într-un grav accident rutier în care șoferul a murit

Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică. Tragedia a fost anunțată la 112 de un alt participant la trafic care a văzut mașina grav avariată pe marginea drumului. La o zi după accident, tatăl victimei a reclamat la poliție că din mașina băiatului a dispărut o mare sumă de bani.

Banii au fost furați din mașina implicată în accidentul mortal  

Mașina implicată în accidentul din Novaci. Foto: Gazeta de Sud
Mașina implicată în accidentul din Novaci. Foto: Gazeta de Sud

Poliţiştii au demarat o anchetă după ce, din autoturismul unui tânăr de 20 de ani, care a murit în urma unui accident rutier, ar fi fost sustraşi peste 20.000 de lei, anunţă, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, citat de Agerpres.

Duminică, poliţiştii din oraşul Novaci au fost sesizaţi, prin plângere, de un bărbat de 48 de ani, din același oraş, cu privire la faptul că, în cursul nopţii, fiul său, de 20 de ani, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu decesul acestuia, iar imediat după producerea accidentului, din autoturism ar fi fost sustrasă suma de 20.600 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta și identificarea persoanei sau persoanelor care ar fi comis-o.

Cum a avut loc accidentul

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un participant la trafic, despre faptul că pe DN 67 Poienari, comuna Bumbeşti Piţic, a observat un autoturism avariat pe partea carosabilă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj pentru acordarea de îngrijiri medicale victimei şi poliţiştii rutieri, care au efectuat cercetarea locului faptei.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din oraşul Novaci, conducea un autoturism, pe DN 67 Poienari, din direcţia Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea, ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi intrat în coliziune cu un copac ce se afla pe partea stângă a sensului de mers. În urma impactului, tânărul a decedat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net