Sondaj PNL: Cine e favorit la Primaria Capitalei. Nicușor Dan e în „picaj”

În 2024, vor avea loc noi alegeri locale. Click! vă prezintă cine sunt favoriții la Primăria Capitalei. Nicușor Dan nu mai este în topul preferințelor.

60% dintre bucureșteni sunt nemulțumiți de aspectul Capitalei și își doresc schimbarea
60% dintre bucureșteni sunt nemulțumiți de aspectul Capitalei și își doresc schimbarea

Așadar, potrivit unui sondaj făcut de Partidul Național Liberal, obținut de jurnaliștii de la Digi24, 60% dintre bucureșteni sunt nemulțumiți de aspectul Capitalei și își doresc schimbarea.

Datele obținute de sursa amintită mai sus arată că ministrul PSD, Gabriela Firea, e favorită, iar cel mai bine clasat liberal e Rareș Bogdan.

Doar 29% dintre bucureșteni sunt multumiți de Capitala „sub” Nicușor Dan

60% dintre cetățenii care locuiesc în București spun că nu le place cum arată, în timp ce 29% se declara mulțumiți de imaginea orașului „păstorit” acum de Nicușor Dan.

Dacă mâine ar fi organizate alegeri, arată sondajul PNL, PSD ar avea 26% șanse la victorie, cu 6 procente mai puțin PNL, cu 11%, mai mult față de USR cu doar 1% mai mult decât AUR, în timp ce partide precum PMP, SOS al Dianei Șoșoacă, REPER al lui Dacian Cioloș, fiecare ar ieși cu 1%. Totodată, 19% din cei întrebați au răspuns că nu ar vota.

PSD-26%

PNL-20%

USR-11%

AUR-10%

36% dintre bucureșteni au vota-o azi pe Gabriela Firea

În prezent, Gabriela Firea este favorită la Primăria Capitalei, cu 36%, urmată de Rareș Bogdan cu 18%, George Simion cu 11 procente, urmat de Vlad Voiculescu, 10%. Actualul primar al Capitalei ar primi doar 8% din voturi. Și tot 18% nu ar vota.

Gabriela Firea-36%

Rareș Bogdan-18%

George Simion-11%

Dan Voiculescu-10%

Nicușor Dan (independent)-8%

Analiza pe candidații fiecărui partid arată că Rareș Bogdan e cel mai dorit din PNL, cu 29% din voturi, urmat de alt prim-viepreședinte, Dan Motreanu, cu 15%, iar ministrul Digitalizării, Sebastina Burduja, 13%.

La PSD, Firea este preferată, cu 70%, șeful PSD, Marcel Cioolacu, ar lua 15%, iar primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, 5 procente. Sondajul prezentat este unul de uz intern, la comanda PNL, realizat de The Center, răspunzând 3000 de subiecți, cu o marjă de eroare de 2%.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net