Sora unui fost iepuraș Playboy, găsită moartă într-un apartament din București: „Mi-a dat cineva telefon și mi-a zis condoleanțe”

Ultima actualizare:

Descoperire șocantă în Sectorul 6 din București. O femeie în vârstă de 39 de ani a fost găsită fără suflare în baia unui apartament. Trupul neînsuflețit era în stare avansată de putrefacție și nu au fost găsite urme de violență. Persoana decedată este sora fostului iepuraș Playboy Aminata Diakite.

Sora fostului iepuraș Playboy Aminata Diakite a fost găsită moartă  / foto: colaj arhivă/Pixabay
Sora fostului iepuraș Playboy Aminata Diakite a fost găsită moartă / foto: colaj arhivă/Pixabay

Scene șocante în Capitală. O femeie găsită moartă într-un apartament din Sectorul 6 a fost identificată ca fiind sora fostului iepuraș Playboy, Aminata Diakite. Cei care au alertat autoritățile au fost vecinii, care și-au făcut griji că nu au mai văzut-o de ceva vreme. Echipajele ajunse la fața locului au spart ușa pentru a putea pătrunde în locuință și au găsit trupul neînsuflețit al tinerei în vârstă de 39 de ani în baie, în stare avansată de putrefacție. Pe corpul ei nu au fost găsite urme de violență.

„La data de 8 aprilie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 25 Poliție a fost sesizată, în jurul orei 19.30, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 6, s-ar afla o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj de descarcerare, care a pătruns în locuință.În incinta apartamentului a fost găsită o femeie, în vârstă de 39 de ani, decedată, fără a prezenta urme vizibile de violență.

De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Servicul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, informează Poliția Capitalei.

Aminata Diakite, primele declarații: „Mi-a dat cineva telefon și mi-a zis condoleanțe”

Aminata Diakite a făcut primele declarații după ce sora ei a fost găsită moartă în casă: „Mama a murit în 2020 și ne-am mai văzut o singură dată la parastasul de un an. Nu am mai ținut deloc legătura, vorbea urât, se purta urât și am decis întreruperea legăturii. Ea a fost contabilă, la moartea mamei a avut un șoc, a început să vorbească urât și șefei ei, au dat-o afară. A vorbit urât și cu Poliția, nu am fost de acord să o ducă la Obregia.

Mi-a dat cineva telefon și mi-a zis condoleanțe. Eu nu știam pentru cine. Tata e mort, mama e moartă, bunica e moartă. După ce a murit mama, am crezut că ne vom avea bine toată viața, că după ce îți mor părinții, aia e familia care îți rămâne”, a declarat Aminata Diakite pentru romaniatv.net.

Cine este Aminata Diakite

Aminata Diakite a fost unul dintre cele mai reprezentative manechine din România. A atras atenția la prezentările de modă, a pozat în revistele dedicate bărbaților, una dintre cele mai de succes colaborări fiind cea cu Playboy în urmă cu mulți ani.

Ea a avut o relație cu celebrul prezentator TV Cabral. Cei doi au jucat rolurile principale într-o poveste de dragoste care a început în 2006. Trei ani mai târziu, Aminata a primit propunerea de a se dezbrăca în faţa apartului de fotografiat pentru Palyboy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net