De ce a pozat Claudia Pătrășcanu în Playboy. Cine a influențat-o: „Nu pot să zic că îmi pare bine”

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de pe Kanal D, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit amănunte neștiute până acum despre trecutul ei. Pe lângă multe altele, frumoasa cântăreață a spus cine a convins-o să pozeze în Playboy acum 20 de ani. Regretă sau nu artista decizia?

Cum a ajuns Claudia Pătrășcanu să pozeze în Playboy / foto: Instagram
Cum a ajuns Claudia Pătrășcanu să pozeze în Playboy / foto: Instagram

Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai frumoase apariții din Playboy. A pozat în urmă cu aprozimativ 20 de ani pentru celebra revistă pentru adulți, iar recent, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, a dezvăluit cine a influențat-o să ia această decizie. Cântăreața a mărturisit că nu îi e rușine de pozele nud pe care le-a făcut la vremea respectivă, dar prima remușcare a cântăreței a apărut chiar în timpul ședinței foto de la Playboy.

În anul 2001, Andreea Bănică a pozat în Playboy susținută de cei mai importanță bărbați din viața sa, tatăl și soțul ei. Trei ani mai târziu ați făcut și dumneavoastră acest pas și v-ați lăsat fotografiată nud. Pe vremea aceea, Silviu Boerescu, directorul editorial al revistei Playboy, declara că ați luat această decizie în ciuda opoziției impresarului dumneavoastră, Bogdan Jianu.

În 2022 spuneați așa: «A fost decizia mea pe care o regret. Nu m-a ajutat cu nimic în carieră, ba mai mult, atunci când Andreea a pozat prima, a început și declinul trupei noastre». Vreau să știu dacă ați pozat în Playboy doar pentru că o făcuse și Andreea Bănică fără ca dumneavoastră să vă doriți asta cu adevărat, mai ales că vă declarați o persoană credincioasă, cu frică de Dumnezeu. Vă este rușine că ați pozat în Playboy?”, a întrebat-o Denise Rifai pe artistă.

Claudia Pătrășcanu: „Am vrut să renunț, doar că semnasem un contract”

Claudia Pătrășcanu a răspuns: „Nu, nu. De ce ar trebui să îmi fie rușine? Acum poți să faci topless și la mare, de câțiva ani încoace tot se face topless la mare. Nu este o rușine, dar nici nu pot să zic că îmi pare bine. A fost o situație în care chiar și în momentul în care am avut ședința foto am vrut să renunț, doar că semnasem un contract și nu am mai putut face lucrul acesta. Nu pot să spun că îmi este rușine, nu am de ce, nu am dat în cap nimănui, până la urmă este viața mea, corpul meu, doar că nu aș mai face-o în viața mea.

Da (n.r. da, a avut legătură cu faptul că Andreea Bănică pozase), multe persoane publice au pozat atunci, d-asta și spun că a fost o nebunie cu treaba asta. Dar uite că se întâmplă uneori să merg la mare, să fiu singură, nu cu toată lumea lângă mine, am o plajă mai privată unde merg al mine în zonă și fac topless singură, sau la mine în curte, nu intră nimeni”.

image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net