Sorin Oprescu a fost arestat în Grecia

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, a fost arestat pe teritoriul Greciai. Pe numele s─âu fusese emis un mandat de arestare, iar medicul trebuie s─â isp─â╚Öeasc─â o pedeaps─â cu ├«nchisoarea de zece ani ╚Öi opt luni. 

image
Sorin Oprescu a fost arestat în Grecia Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Sorin Oprescu a fost localizat de c─âtre Interpol ├«n Grecia. Fostul primar al Capitalei fusese dat ├«n urm─ârire na╚Ťional─â ├«ntruc├ót nu a putut fi g─âsit la domiciliu pentru punerea ├«n aplicare a mandatului de arestare.

Cite╚Öte ╚Öi: Sorin Oprescu va intra la pu╚Öc─ârie pentru 10 ani ╚Öi opt luni 

La aceast─â or─â nu exist─â informa╚Ťii detaliate despre modul ├«n care Sorin Oprescu a fost capturat, ├«ns─â Re┼úeaua European─â a Echipelor de C─âutare Activ─â a Urm─âri┼úilor a confirmat re╚Ťinerea acestuia, conform Antena 3. Urmeaz─â s─â fie pus─â procedura de extr─âdare, iar la ├«ntoarcerea ├«n ╚Ťar─â, Sorin Oprescu va fi nevoit s─â stea nu mai pu╚Ťin de zece ani ╚Öi opt luni ├«n spatele gratiilor. 

stanga
dreapta
sorin oprescu jpeg
sorin oprescu jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
sorin oprescu catuse 0 jpeg
sorin oprescu 0 jpeg
sorin oprescu click 0 jpeg
sorin oprescu jpeg
sorin oprescu audiat la dna 41862 1 jpeg
Sorin Oprescu a fost arestat pentru 30 de zile jpeg
sorin oprescu jpeg
Primarul Sorin Oprescu: "Mi e teamă pentru cei care locuiesc în case cu bulină " jpeg
sorin oprescu jpeg

Sorin Oprescu fusese dat ├«n urm─ârire din data de 13 mai ╚Öi se pare c─â el plecase din ╚Ťar─â ├«nainte de aflarea sentin╚Ťei ├«n dosarul ├«n care este acuzat de mai multe fapte de corup╚Ťie pe care le-ar fi comis ├«n timpul mandatului s─âu ca primar.

Ce acuza╚Ťii i-au fost aduse lui Sorin Oprescu

DNA l-a acuzat de luare de mit─â, de sp─âlare de bani, de abuz ├«n serviciu ┼či de constituire a unui grup infrac╚Ťional organizat din care f─âceau parte mai multe persoane care au de╚Ťinut func╚Ťii de conducere ├«n cadrul Prim─âriei, ├«n perioada ├«n care Sorin Oprescu a condus Bucure╚Ötiul. 

Vezi ╚Öi: Sorin Oprescu este de neg─âsit. Unde s-ar putea ascunde fostul edil al Capitalei 

Instan╚Ťa a decis ca Sorin Oprescu s─â execute o pedeapsa cu ├«nchisoarea de 10 ani ╚Öi opt luni. ├Än plus, judec─âtorii au decis confiscarea a sumelor de 102.000 lei ╚Öi 9.400 de euro, precum ╚Öi a mai multor case pe care Sorin Oprescu le de╚Ťine ├«n Bucure╚Öti ╚Öi comuna Ilfov. 

Sorin Oprescu a fost primar al Bucure╚Ötiului ├«n perioada 2008-2015, dar a ocupat ╚Öi func╚Ťia de Senator al Rom├óniei ├«n perioada 2000-2008. 

  Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg