Șoselele morții! Val de accidente grave în România în 24 de ore

Ultima actualizare:

A circula pe drumurile României a devenit o adevărată aventură. Nu există zi în care într-un colț al țării să nu producă un accident, pietoni sau șoferi căzând victime unor conducători auto beți, drogați sau inconștienți. În ultimele 24 de ore s-au petrecut trei astfel de evenimente, în Arad, Iași și Botoșani, soldate cu șase morți. Click! îți prezintă filmul evenimentelor

În aceasta mașică au fost uciși trei oameni
În accidentul de la Arad, au murit trei ocupanți ai acestui microbuz. Foto: aradon.ro

Primul accident a avut loc în Arad, joi după-amiază la ora 16.30. Tragedia a avut loc pe drumul județean 709 Arad-Șiria. În accident au fost implicate un autoturism în care era doar șoferul și o autoutilitară în care erau șapte persoane.  

Accident cu trei morți în Arad 

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Arad, în urma coliziunii au fost raportate la 112 cinci victime, dintre care patru rămase încarcerate. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 50 de ani, din Horia, iar la volanul camionetei se afla un bărbat de 52 de ani, din Arad.  

Dacă șoferul limuzinei a scăpat doar cu răni care nu I-au pus viața în pericol, dintre ocupanții camionetei trei persoane și-au pierdut viața. Unul dintre cei doi a decedat pe loc, iar pentru cel de-al doilea s-au efectuat manevre de resuscitare la fața locului.  

Din păcate, însă, victima nu a răspuns manevrelor, fiind declarată decedată scrie aradon.ro. O a treia victimă, un bărbat a fost preluat în stop cardio-respirator, cu manevrele de resuscitare în curs și transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Din nefericire, însă, rănile acestuia au fost prea grave, trupul său cedând după sosirea la spital. 

În accidentul de la Botoșani au murit trei persoane
Polițiștii încearcă să afle cum s-a produs accidentul de la Botoșani. Foto: ISU Botosani/Facebook

Accident cu trei morți în Botoșani 

La cinci ore distanță, un nou accident grav, de data aceasta în Botoșani, la ieșirea din localitatea Crasnaleuca. Doi bărbaţi de 46 de ani și respectiv 35 de ani şi un copil de un an au murit în urma unui eveniment rutier petrecut după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț.  

Acolo a fost găsită de salvatori, care nu au putut face nimic pentru cei doi adulți din față și un copil de un an, ținut în brațe de un bărbat pe scaunul din dreapta. Singurul supraviețuitor al tragediei este Gabriel, un băiețel de 10 ani care a avut norocul să stea pe bancheta din spate și avea pusă centura de siguranță.  

Copilul care a supraviețuit, fratele vitreg al micuțului de un an, a fost dus pentru analize complete la Secția de Pediatrie a Spitalului de Urgență Botoșani. Pompierii au intervenit şi pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei. Polițiștii efectuează cercetări pentur a descoper cum s-a petrecut tragedia scrie monitorulbt.ro

Un accident din Iași s-a soldat cu und edeces
Accidentul din Iași, încă o coliziune tragică pe șoselele Românie. Foto: ziaruldeiasi.ro

Un mort și doi răniți după o cliziune între trei mașini în Iași 

Vineri dimineață, un alt accident de circulație mortal a avut loc în localitatea Podu Iloaiei din Iași. In urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care una a decedat la locul coliziunii. Potrivit medicilor, un șofer în vîrstă de 68 de ani a murit, iar ceilalți doi au refuzat transportul la spital

.„Doi răniți sunt policontuzionați. Printre victime se afla și un copil de 13 ani, dar acesta a refuzat să fie transportat la spital”, a declarat pentru ziaruldeiasi.ro, Diana Cimpoeșu, coordonator SMURD

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net