Încă un accident grav pe șoselele din România. Un autocar cu cetățeni moldoveni care mergeau în vacanță s-a lovit de un tir! Sunt 22 de răniți. VIDEO

Pe șoselele din România a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un accident grav. Un autocar în care erau 73 de cetățeni moldoveni s-a lovit de un tir. A fost activat planul roșu!

TIR-ul fusese ieri implicat în alt accident / foto: Facebook Bahor Gina
TIR-ul fusese ieri implicat în alt accident / foto: Facebook Bahor Gina

Cele 73 de persoane din Republica Moldova mergeau în vacanță în Bulgaria. Autocarul în care se aflau s-a ciocnit cu o remorcă de TIR oprită pe marginea drumului. Accidentul s-a produs între localităţile Însurăţei şi Bărăganu. 22 de persoane au fost rănite, printre ele fiind și copii.

Accidentul a avut loc imediat după miezul nopţii. La ora 00.40 a fost activat Planul rțsu de intervenţie. La fața locului au fost trimise ambulanţe din Brăila, Galaţi si Ialomiţa, dar şi două autovehicule transport victime multiple din Ialomiţa şi Galaţi.

„În această noapte, 26 august a.c., în jurul orei 00.10, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 584, între localitatea Bărăganul şi Însurăţei ar fi avut loc un accident rutier cu victime multiple.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele cercetări, au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un autocar cu care transporta 72 de persoane, cetăţeni din Republica Moldova, pe DE 584, dinspre Însurăţei către localitatea Bărăganul, ar fi lovit o semiremorcă ce se afla pe partea carosabilă, semnalizată corespunzător”, a transmis IPJ Brăila.

Centrul Infotafic, transmite, potrivit Digi24, că autocarul mergea spre destinații de vacanță din Bulgaria. În zona localității Însurăței s-a ciocnit cu remorcă de TIR staționată, dar semnalizată corespunzător.

TIR-ul a fost implicat în două accidente, în mai puțin de 24 de ore

TIR-ul de care autorcarul s-a lovit mai fusese implicat și ieri într-un accident. Pentru că remorca este încărcată cu cereale, nu a putut fi dusă de la fața locului, așa că a fost trasă pe marginea drumului, dar semnalizată, urmând ca azi să fie dusă din zonă, mai transmite Centrul Infotrafic, potrivit sursei menționate mai sus.

22 de persoane au fost rănite, printre ele fiind și copii. Unele sunt rănite grav, altele au leziuni ușoare, toate fiind evaluate medical. Răniții au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Brăila și la UPU Slobozia.

Traficul în zonă este blocat total și sâmbătă dimineață, pentru că se fac cercetări și pentru că au fost multe persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Celelalte mașini au fost redirecționate spre rute alternative.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net