Soția patronului Hexi Pharma: „Condrea era genul care te omora el pe tine”

Ultima actualizare:

    Dan Condrea a murit într-un accident rutierFoto: someseanul.ro
Dan Condrea a murit într-un accident rutierFoto: someseanul.ro

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit în urma unui accident rutier, duminică seară (22 mai). Bărbatul ar fi murit pe loc, potrivit medicilor. Polițiștii nu exclud nici ipoteza că s-ar fi sinucis, însă fosta lui soție contestă această teorie.

Dan Condrea a murit pe șoseaua dintre laboratorul Unilab, casa lui fiind foarte aproape de acesta și de fabrica Hexi Pharma. A fost implicat într-un accident rutier duminică seară, în jurul orei 18:30. Poliția ia în calcul și ipoteza sinuciderii. Patronul Hexi Pharma a intrat în primul copac, dintr-un lung șir de pe șoseaua dreapta, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan, cel care a realizat ancheta privind dezinfectanții Hexi Pharma.

„Mașina avea viteză foarte mare. Nu sunt urme de frână”, au spus martorii, potrivit sursei citate.

Duminică seară (22 mai), Dan Condrea era așteptat de fetița lui de 10 ani, care rămăsese la fosta lui soție. Patronul Hexi Pharma a divorțat de soția lui Laura, cu care fusese împreună de 19 ani, încă din Facultatea de Medicină, în perioada 1994-2009. 

„Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întâmplă. La un oment dat, la ușă a apărut Filipoaie, șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase într-o instituție de forță. Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întâmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță”, a declarat Laura, fosta soție a lui Dan Condrea, citată de tolo.ro.

Totodată, Laura susține că nu crede în ipoteza sinuciderii și că patronul Hexi Pharma nu era depresiv: „El nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta”. 

De șapte ani, fosta soție a lui Condrea este tulburată. Crede că este urmărită constant de oamenii lui Condrea, despre care susține că i-a luat toți banii.

Potrivit unui angajat Hexi Pharma, care exclude ipoteza ca acesta să fi fost doar un accident, Dan Condrea era un șofer experimentat și un pasionat de karting.

„Decât să fac închisoare mai bine mă omor”

Varianta sinuciderii ar fi fost anticipată de către o vecină care s-a întâlnit cu Dan Condrea weekend-ul trecut: „Condrea era abătut și mi-a spus că decât să facă închisoare mai bine se omoară”.

Totodată, un angajat Hexi Pharma a primit un SMS bizar de la Condrea: „Mi-a dat un mesaj recent. «Stați liniștiți că nu o să mai lucrez în domeniu!»”, i-a spus persoanei respective. Cu toate acestea, angajatul nu a considerat că ar fi vorba despre o avertizare. „Se referă probabil la ideea că ar putea să-și revină compania fără el, eu așa citesc mesajul”, a mai declarat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net