Spectacol-eveniment! „Văduva veselă 2.0” ajunge la Opera din București cu o distribuție de excepție

Ultima actualizare:

Pe 22 iunie, în cadrul Bucharest Opera Vestival, „Văduva veselă 2.0”, ajunge în premieră și în Capitală. Bucureştenii se pot bucura de vizionarea a celei mai noi montări a foarte îndrăgitei operete, pe care maestrul Andrei Şerban a pus-o în scenă la Opera din Iaşi la începutul acestui an. Văduva veselă 2.0 a avut premiera la începutul lunii februarie la Iaşi şi până în prezent toate reprezentaţiile s-au jucat cu casa închisă.

În spectacol o să fie și tânărul tenor Ştefan von Korch. Foto: Click.
În spectacol o să fie și tânărul tenor Ştefan von Korch. Foto: Click.

Solişti din ansamblul Operei ieşene și invitaţi de seamă, în spectacolul „Văduva veselă 2.0”

Acest fantastic spectacol aduce în scenă mai mulţi solişti din ansamblul Operei ieşene, dar şi solişti invitaţi din rândul cărora face parte tânărul tenor Ștefan Von Korch. Acesta revine în rolul Camille de Jolidon, personaj pe care l-a interpretat şi în montarea din 2016 a îndrăgitei operete, pe care a semnat-o tot Andrei Şerban.

5 reprezentaţii ale Văduvei vesele 2.0 la activ pentru tânărul tenor

Ștefan Von Korch a mai fost prezent pe scena Operei Naţionale din Capitală în mai multe producții. Falstaff, Bărbierul din Sevilla, Elixirul dragostei şi Văduva veselă, montarea din 2016 semnată tot de Andrei Şerban sunt reprezentațiile în care bucureștenii s-au putut bucura să-l vadă pe tânărul tenor.

Acesta are deja 5 reprezentaţii ale Văduvei vesele 2.0 la activ și a reușit să culeagă ropote de aplauze de-a lungul celor două intervenţii solistice şi două duete, prin intermediul cărora îl conturează pe Camille de Jolidon, personaj şarmant, dinamic, uşor dilematic şi cu mare priză la public. 

„Văduva veselă 2.0”, între operetă și musical

“Văduva veselă 2.0” se situează la linia de demarcaţie dintre operetă şi musical. Varianta regizorală curentă este o fascinantă oglindă a vremurilor noastre prin dialoguri şi relaţia dintre personaje. Iar tema iubirii sincere rămâne elementul care creează puntea de legătură cu libretul original.

Momente coregrafice spectaculoase, scenografie captivantă şi schimburi de replici pe cât de actuale pe atât de amuzante și muzica lui Franz Lehár, ingredientele unui spectacol de succes.

Ce actori vor avea celelalte roluri principale

În spectacolul programat la Bucureşti pe 22 iunie vă veți putea bucura să-i vedeți în celelalte roluri principale pe Nicoleta Maier, Andrei Yvan, Diana Ionescu şi alţii alături de corul, baletul și orchestra Operei din Iași, sub bagheta dirijorului Bogdan Chiroșcă.

Ștefan Von Korch are numai cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Șerban, cel care a pus în scenă acest spectacol. “Andrei Şerban este un Colos al Operei şi Teatrului care lucrează la fiecare detaliu în parte, el crează şi creionează caracterul unui personaj şi tot asa ne modelează pe noi în viaţă, fără să ne dăm seama. Devenim ceea ce nici nu reuşim să ne imaginăm şi la final, când realizăm ce facem, parcă nici nu se putea altfel. ne face să fim şi să ne dorim să fim mai buni, il citez: <<sunteţi actori şi personaje pe scenă, nu cântăreţi>>. Fiind reales pentru rolul pe care odată l-am mai realizat sub îndrumarea sa, mă ononrează şi îmi confirmă faptul că sunt pe drumul bun.”, spune Ștefan Von Korch.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net