Srilankezul care a comis o crimă în Capitală și şi-a aruncat victima în Lacul Morii, adus după 33 de ani în România

Kumarasamy Navaneethan, un cetățean srilankez care s-a aflat mult timp pe lista celor mai căutați infractori, a fost adus, marți, 23 apriilie 2024, după 33 de ani de căutări, în România. Individul a fost condamnat la 19 ani de închisoare pentru comiterea unui omor în anul 1991, în București.

Srilankezul care şi-a aruncat victima în Lacul Morii a fost adus în România
Srilankezul care şi-a aruncat victima în Lacul Morii a fost adus în România

Kumarasamy Navaneethan, din Sri Lanka, acum în vârstă de 52 de ani, urmărit internaţional după o crimă comisă în Bucureşti, în 1991, a fost adus în România. În 1997, el a fost condamnat de justiţia română la 19 ani de închisoare, după ce a comis o crimă într-un apartament din Capitală, după care şi-a înfăşurat victima într-un covor, aruncând apoi cadavrul în Lacul Morii.

A reușit să fugă din țară și să se ascundă timp de 33 de ani, fiind prins în Germania la începutul acestui an. „După 33 de ani de căutări, un fugar periculos a fost adus astăzi în țară! Kumarasamy Navaneethan este un cetățean srilankez, aflat pe lista celor mai căutați infractori. A fost condamnat la 19 ani de închisoare pentru săvârșirea unui omor în anul 1991, în București. A reușit să fugă din țară și să se ascundă mulți ani.

„Toți fugarii să ia aminte: nimeni nu e mai presus de lege”

Ca urmare a unei bune colaborări între poliția română și germană, a fost prins în Germania. Iar acum scurt timp a fost preluat de o escortă de la ANP pentru a fi dus la Penitenciarul Rahova. Toți fugarii să ia aminte: nimeni nu e mai presus de lege. Și, într-un final, vor executa pedeapsa într-un penitenciar din țară”, a transmis Alina Gorghiu, ministrul Justiției, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Conform anchetatorilor, srilankezul a ucis în decembrie 1991 un străin. Apoi a legat cadavrul, l-a înfășurat cu un covor și l-a aruncat în Lacul Morii, din cartierul Crângași. Pentru fapta comisă, a fost condamnat în 1997 la 19 ani de închisoare, dar a fugit din țară. Bărbatul era urmărit internațional din 2013. În luna ianuarie a acestui an a fost prins în Germania, iar acum a fost extrădat în România și a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net