Un criminal periculos a evadat în București! Ce tragedie a provocat în urmă cu 7 ani

Alertă în București! Un deținut care a fost condamnat la 18 ani de închisoare, pentru omor, a evadat în cursul zilei de marți. Bărbatul se afla într-o dubă, chiar în fața unei clinici medicale din Sectorul 2, în Capitală.

Bărbatul a fost condamnat la 18 ani pentru omor
Bărbatul a fost condamnat la 18 ani pentru omor

Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că deținutul Meszaros Zsombor a evadat astăzi, pe 9 aprilie, în jurul orei 15:00. Bărbatul are vârsta de 34 de ani, fiind condamnat definitiv la 18 ani de închisoare, pentru omor. Duba în care se afla deținutul se afla în zona clinicii Hiperdia Ritmului, în Sectorul 2, din Capitală.

„Marți, 09.04.2024, în jurul orei 15:00, s-a constatat că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, clasificat în regim de maximă sigurantă, aflat în custodia Penitenciarului- Spital Bucureşti- Rahova, a părăsit mijlocul de transport deținuți, staționat în zona clinicii Hiperdia Ritmului, strada Ritmului nr 24, Sector 2, București”, a anunțat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Un evadat periculos a evadat în București

Atunci când bărbatul a părăsit mijlocul de transport al deținuților, el purta un tricou de culoare închisă, cu un desen alb în zona pieptului. Acesta mai avea o vestă de culoare închisă, pantaloni de trening închiși la culoare, iar în picioare avea adidași alb cu roșu și cu talpa neagră. De asemenea, acesta are înălțimea de 1.80 m, statură atletică, ochi albaștri, cât și sprâncene arcuite.

Deținutul are ten deschis și păr șaten. De asemenea, el are mai multe tatuaje, iar autoritățile din țara noastră deja l-au dat în urmărire, cât și în consemn la frontieră. După ce personalul a fost anunțat despre dispariția bărbatului, au fost formate echipe de căutare, iar autoritățile fac tot posibilul pentru a-l găsi pe deținut.

„Menţionăm că părăsirea fără autorizare a mijloacelor de transport este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, a mai menționat Administrația Națională a Penitenciarelor.

În urmă cu 7 ani, bărbatul şi-a ucis iubita, cetăţean german, şi i-a lăsat cadavrul în portbagajul unei maşini, într-o parcare din Satu Mare, relatează Antena 3.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net