Stația GPL de la Crevedia aparține familiei primarului din Caracal. Reacția incredibilă a edilului: „Pompierii... este problema lor” 

Stația GPL care a explodat la Crevedia aparține fiului primarului din Caracal. Edilul nu se află în țară, dar a dat o declarație șocantă la România TV.

Primarul Ion Doldurea. foto: Facebook
Primarul Ion Doldurea. foto: Facebook

Stația GPL care a explodat la Crevedia aparține familiei primarului din Caracal, Ion Doldurea, conform România TV.

Primarul Doldurea este un prosper om de afaceri care în 2020 a candidat din partea PSD și a câștigat primul său mandat. Ionuț Daniel Doldurea, fiul primarului, este administratorul firmei Flagas Srl, căreia îi aparține depozitul care a explodat în Crevedia.

În momentule exploziei, primarul Ion Doldurea se afla în străinătate unde se pregătea să participe la o conferință, dar a declarat la România TV că va reveni de urgență în România cu primul avion. De altfel el a precizat: „Într-adevăr, această stație care a luat foc este a fiului meu Ionuț. Ionuț este acolo. Este cu procuratura după el! Nu mai funcționa stația respectivă! Eu nu știu ca băiatul meu să fi făcut ilegalități! Înțeleg că sunt și 2 pakistanezi muncitori, dați dispăruți”.

Într-un interviu pentru România TV, imediat după incendiu, Ion Doldurea, primarul din Caracal, a făcut o declarație controversată. Întrebat dacă știe că au murit oameni, primarul din Caracal a dat un răspuns halucinant: „...  știu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți... pompierii... este problema lor”. 

32 de pompieri au ajuns în spital
32 de pompieri au ajuns în spital

„Nu e asociat cu niciun Cristi Borcea”

Ulterior, primarul a venit cu alte declarații la DC News: „Fiul meu nu este asociat cu niciun Cristi Borcea. N-a fost niciodată asociat cu el. Are un asociat pe nume Cosmin Stângă. Sunt doi tineri care lucrează pe cont propriu de 15-20 de ani. Eu sunt ieșit din această afacere cu gazul de vreo cinci-șase ani. Acolo nu era depozit cum tot aud la televizor. Sunt aberații. Era locul în care mașinile se parcau. Mașinile trebuiau să plece dimineața la distribuție. Așa se face la orice firmă. Poate că totul a pornit de la o mașină care a sosit în curte, i s-o fi rupt vreo supapă, s-a umplut de fum și a fost incendiu. De aici, probabil, a izbucnit dezastrul”.

Primarul a revenit și asupra declarației inițiale referitoare la pompierii răniți: „Nu știam despre ce este vorba. Vă dați seama că nu sunt genul de om care să spună așa ceva. Nu știam cine a murit. Nu aveam detalii când am fost sunat. Știam doar că sunt niște oameni răniți. Eu sunt plecat din țară. Mă voi întoarce mâine. Acum asta s-a întâmplat. Este o tragedie. Sunt lucruri care se întâmplă care fac parte din viață. Normal că îmi pare rău de orice om rănit. Ce am zis despre pompieri am zis-o din cauza emoțiilor și nu aveam toate informațiile”, a mai spus primarul din Caracal pentru DC News.

46 de victime în spitalele din București

Victimele exploziilor au fost transferate către spitalele din București. foto: Inquam Photos
Victimele exploziilor au fost transferate către spitalele din București. foto: Inquam Photos

Reamintim că trei explozii au zguduit sâmbătă seara Crevedia, localitate din județul Dâmbovița, la 20 de kilometri de București. 3.000 de persoane au fost evacuate, iar Ministerul Sănătății informează că la miezul nopții, în spitalele din București, sunt internate 46 de victime ale exploziilor: 13 sunt la Spitalul Bagdasar Arseni, 4 la Spitalul de Arși, 28 la Floreasca, 1 la Elias. 8 pacienți sunt intubați. Cifrele vor fi actualizate pe măsură ce apar noi informații. La spitalul militar din Bruxelles vor pleca în timpul nopții 2 dintre pacienți. O persoană a murit în urma unui stop cardiorespirator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net