Stațiunea de vis din România care va deveni celebră în toată lumea. Mulți români n-au vizitat-o niciodată

Veste bună pentru turismul românesc! Una dintre cele mai frumoase stațiuni din România urmează să devină vedetă internațională, după ce va fi promovată în seria de documentare „Flavours of România”! Este o zonă plină de obiective turistice ce urmează să fie recunoscute peste tot în lume!

Staţiunea Colibiţa este "Marea de la munte" jpeg

Stațiunea de vis din România promovată internațional!

Turismul de la noi din țară urmează să ia avânt odată cu promovarea uneia dintre cele mai frumoase stațiuni din țară. Vorbim despre Colibița! Alături de stațiunea cu vechimea va fi promovat și castelul Teleki din Posmuș se arată într-un comunicat prezentat de AGERPRES

Castelul Teleki se află în localitatea Posmuș întemeiată de coloniștii germani și care anul trecut a fost redeschis publicului după ce a fost reabilitat cu fonduri europene. Ei bine, se pare că producătorul englez Charlie Ottley va organiza sezonul 2 al al seriei de documentare „Flavours of România” în care cele două obiective din Bistrița Năsăud vor fi promovate, conform unui proiect de hotărâre adoptat zilele trecute de Consiliul Județean. 

Acest proiect ce vizează a treia rectificare de buget din acest an are în plan și realizarea și difuzarea unui clip de promovare a Colibiței și al castelului Teleki, în valoarea de 30.000 de lei. Decizia a fost luată la solicitarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Turism în Bistriţa-Năsăud".

Mai mult, s-au alocat și 24.000 de lei pentru a fi creată o broșură cu investițiile realizate de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, alături de viitoarele proiecte ale judeţului. În plus, autoritățile publice vor fi obligate de acum încolo să dea un raport periodic de activitate și că „succesul realizării obiectivelor depinde în mare măsură de participarea şi de feedback-ul tuturor locuitorilor la procesul de implementare şi monitorizare", potrivit AGERPRES.

Astfel, în vederea diseminării informaţiilor şi promovării eficiente a judeţului Bistriţa-Năsăud, se apreciază ca fiind necesară editarea periodică a unei publicaţii proprii de informare (broşură), în care vor fi evidenţiate principalele investiţii realizate în conformitate cu Strategia de dezvoltare a judeţului Bistriţa-Năsăud, precum şi viitoarele proiecte ale Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud", se mai arată în referat, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
ciolacu facebook jpeg
regina sophia magdalena jpg
gustari sanatoase 1200x800 jpg
george simion 1 jpg
john wayne gacy jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net