Stațiunea din România care întrece Mamaia. Va fi la mare căutare în 2024, iar turiștii vor fi atrași ca un magnet

Anul acesta, în vacanța de 1 Mai și Paște, pe litoral numărul turiștilor va fi mult mai mic. Mamaia nu mai este preferata românilor, o altă stațiune îi atrage ca un magnet, deși prețurile sunt cu 20% mai scumpe decât anul trecut. 

Mamaia nu mai este preferata turiştilor de 1 Mai / foto: arhiva Click!
Mamaia nu mai este preferata turiştilor de 1 Mai / foto: arhiva Click!

Mamaia nu mai este preferata românilor anul acesta pentru minivacanța de 1 Mai și de Paște. În topul preferințelor, a căzut pe locul doi, un motiv fiind faptul că nu se mai organizează unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de pe litoral, iar o altă stațiune îi atrage acum pe turiști, în ciuda faptului că prețurile sunt cu 20% mai scumpe decât anul trecut.

Băile Felix, cea mai vândută stațiune în 2024

În 2024, cea mai vândută stațiune este Băile Felix, urmată de Mamaia și de Călimănești – Căciulata. În ciuda creșterii prețurilor din ultimul an, românii nu s-au uitat deloc la bani. Cei care au ales să își petreacă minivacanța de 1 Mai la Băile Felix au fost nevoiți să cheltuiască cu 20% mai mult decât înainte. Cu toate acestea, prețurile sunt rezonabile în comparație cu alte stațiuni din România.

La Băile Felix, există prețuri pentru toate bugetele. Sejururile pornesc de la 400 sau 500 de lei, iar în această sumă sunt incluse cazarea și micul dejun. Unele pot ajunge și la 3.000 sau 4.000 de lei, în funcție de preferințe și de serviciile pentru care se optează. În acest preț sunt incluse și diverse evenimente sau mese festive.

În ceea ce privește litoralul, Vama Veche este cea mai aproape de a atinge gradul complet de ocupare. Datele arată că aceasta continuă să fie o destinație preferată de tinerii care doresc să dea startul sezonului petrecerilor.

Așadar, în 2024 există mai multe opțiuni de cazare pentru toate bugetele. Cei care ajung totuși pe litoral vor putea să se bucure de un festival de muzică electronică Sunwaves, care se va desfăşura în perioada 1 – 7 mai, în staţiunea Mamaia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net