Stațiunea din România perfectă pentru pensionari! Locul ideal pentru o vacanță de vis pentru cei vârstnici

Deja știm cu toții că țara noastră este un loc de o frumusețe rară, care ne poate oferi o vacanță de vis, indiferent de ce preferințe avem. De la litoralul Mării Negre și până la locuri de vis în munți, România este un adevărat paradis turistic. Iar o stațiune anume este perfectă pentru pensionarii care își doresc o vacanță liniștită, în inima munților!

O stațiune din România este perfectă pentru pensionari
O stațiune din România este perfectă pentru pensionari

România este o țară de o frumusețe rară, plină de destinații de vis, ce pot satisface gusturile oricărei persoane. Iar o stațiune anume este ideală pentru pensionarii care sunt în căutarea unei vacanțe liniștite, în inima munților și care nici să nu coste exagerat de mult! Mai precis, este vorba despre Stațiunea Sângeorz-Băi, din nord-estul județului Bistrița-Năsăud. Acest loc o alegere perfectă mai ales vara, deoarece ne permite să scăpăm de aerul sufocat și fierbinte din orașe.

Cei care sunt interesați de a vizita această stațiune superbă trebuie să știe că temperatura medie anuală în Sângeorz-Băi este de numai 7 grade. Astfel, acest loc superb din inima munților este destinația ideală pentru cei care își doresc să scape de caniculă și nici să nu cheltuiască prea mulți bani! În plus, la această stațiune există și izvoare vindecătoare de apă minerală.

Stațiunea din România perfectă pentru pensionari

Se spune că apele minerale din Stațiunea Sângeorz-Băi ar face minuni, iar mai multe nume importante din istoria noastră au scris despre acest loc, cum ar fi Ion Luca Caragiale, Ioan Slavici, cât și Nicolae Iorga. În plus, despre această zonă se mai spune că ar fi fost tărâmul zeiței tinereții, Hebe, cunoscută și pentru miracolele pe care făcea.

Desigur, cei care ajung la această stațiune au la dispoziție mai multe obiective turistice pe care le pot vizita. De asemenea, pensionarii pot beneficia și de tratamente balneoclimaterice, despre care se spune că pot fi de ajutor împotriva afecțiunilor tubului digestiv. Chiar și cei cu probleme metabolice, ori de nutriție, ar putea beneficia de pe urma tratamentelor oferite în acest loc de vis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
inundatii debite apa jpg
WhatsApp Image 2024 10 05 at 19 57 30 jpeg
toamna unsplash jpeg
Street food in Thailanda (@Shutterstock) jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
foto1 femeie bani shutterstock 310127312 jpg
fratii menendez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net