Obiectele pe care nu trebuie să le ținem niciodată în geantă! Pot atrage paguba financiară în viața noastră

Probabil că deja avem câțiva prieteni care se ghidează după principiile Feng Shui, sau chiar noi facem acest lucru. Această antică disciplină chineză ne oferă o mulțime de sfaturi despre modul în care putem să oferim o mână de ajutor destinului nostru pentru a atrage energiile pozitive în viața noastră. Iar dacă vrem să ținem paguba financiară la distanță, Feng Shui ne spune să scăpăm rapid de aceste obiecte!

Obiectele care ne pot face să pierdem bani
Obiectele care ne pot face să pierdem bani

După cum poate că deja știm, tradiția Feng Shui ne oferă o mulțime de sfaturi pentru a atrage armonia și fericirea în viața noastră. Prin modul în care decorăm spațiile din jurul nostru, am putea avea un impact asupra propriului nostru noroc, iar dacă nu avem grijă, putem spori șansele de a ne confrunta cu diferite probleme.

Iar atunci când vine vorba despre probleme de ordin financiar, tradițiile Feng Shui ne spun că există anumite obiecte pe care nu trebuie să le ținem niciodată în portofel, ori în geantă, deoarece ne vor face să pierdem bani! În primul rând, este vorba despre bancnote rupte, ori monede uzate.

Se spune că astfel de obiecte, sau chiar și bancnotele mototolite, pot atrage dificultățile financiare, așa că nu ar trebui ținute în portofel, ori în geantă.

Obiectele care ne pot provoca probleme financiare potrivit Feng Shui

Un alt obiect care ne poate aduce probleme financiare este o oglindă spartă. Acestea deja sunt recunoscute pe plan mondial drept aducătoare de ghinion, iar în contextul Feng Shui, se spune că o oglindă spartă poate modifica energiile din jurul ei, rezultând în probleme financiare. Din acest motiv, tradițiile ne spun să nu ținem o astfel de oglindă în geantă, deoarece va simboliza fragmentarea bogăției.

Iar, nu în ultimul rând, un alt obiect ce ne poate aduce probleme financiare este cuțitul! Deși poate suna surprinzător, acest obiect poate simboliza, potrivit Feng Shui, separarea noastră de norocul financiar, așa că trebuie să avem grijă unde ținem cuțitele din casă. Astfel, dacă ținem astfel de obiecte în geantă, în portofel, ori în apropiere de acestea, tradițiile Feng Shui ne spun să le găsim rapid o altă locație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 4 august jpg
ciorba de fasole jpeg
zodii norocoase jpg
horoscop zilnic jpg
AD 4nXcaeN 2UmY CXKHN7bVr1SZ3xMPbq LfRBTN7qH556HuH3bEDMY0LG lSeFra0QoBmxu7s0lIeZ4CGLQwjQdq50UsX5 xk0B7 l0m0UVfY9rog086jr SVb12EkiXl a0ppvmrRLCT8VDhGenpBu3ObxzlO
cover (9) jpg
cover (8) jpg
Ce spune coafura ta preferata despre felul tau de a fi  Sursa foto Shutterstock 2113649489   1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net