Surprize și promoții inedite de Dragobete

Două bilete de avion la preț de unul, electrocasnice achitate cu pupici, tombole cu premii, baloane aruncate din cea mai înaltă clădire din București, acestea sunt doar câteva dintre surprizele și promoțiile anunțate până joia viitoare, de Dragobete.

image

Februarie este luna iubirii. După sărbătoarea americană Valentine’s Day (celebrată pe 14 februarie), urmează Dragobetele românesc (pe 24 februarie). Încă un motiv pentru cupluri să-și arate dragostea! Astfel, comercianții le sar în ajutor cu idei.

Electrocasnice plătite cu pupici

Până pe 25 februarie, brandul britanic de electrocasnice Morphy Richards lansează o promoție inedită: până a 80% reducere la electrocasnicele pentru prepararea micului dejun (cafetiere, fierbătoare, prăjitoare de pâine etc.). Reducerile se acordă pe bază de pupici. Astfel, doritorii trebuie să posteze pe pagina lor de socializare un video romantic, în care își sărută jumătatea de 30 de ori, tăguind numele campaniei. În schimb, vor primi printr-un mesaj privat un cod de reducere.

image

Două bilete de avion la preț de unul

Tradiția spune că, de Dragobete, îndrăgostiții ieșeau la o plimbare romantică pentru a culege primele flori ale primăverii. Blue Air te provoacă să culegi oferte de vacanță. Până la 26 martie 2022, pentru fiecare bilet achiziționat, primești încă unul gratis, cu posibilitatea schimbării gratuite a datelor de călătorie. Poți să optezi pentru un city break romantic în Europa, o vacanță la mare sau o escapadă de Paște. Și Tarom promite oferte pentru cuplurile care vor să călătorească: „În perioada 8-28 februarie 2022, dăm startul ofertei cu tarife dintre cele mai atractive și punem la vânzare bilete de avion cu prețuri de la 92 de euro dus-întors spre Tel Aviv, Roma, Praga sau Atena”.

cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg

Tombole cu premii

Cei care își vor cumpăra o vacanță în perioada 24-27 februarie de la Dertour, intră automat în tombola pentru una dintre cele două vacanțe cadou în Turcia și Egipt. Vor fi de 7 nopți, în regim all inclusive pentru două persoane. Tot în acea săptămână, agenția va organiza un târg de turism unde cuplurile vor găsi oferte de vacanțe la prețuri ce pornesc de la 299 euro/persoană, pentru 7 zile all inclusive, cu zbor, cazare și mese.

Evenimente de neratat

SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, organizează de Dragobete, pe 24 februarie, a doua ediție SkyLove Day, eveniment dedicat comunității locale, cu ocazia lunii iubirii.  Turnul va fi iluminat în roșu, iar la ora 14.00, 2.000 de baloane biodegradabile vor fi aruncate de la ultimul etaj al clădirii, cel cu numărul 37. 

Tot bucureștenii vor avea parte de un târg de Dragobete cu intrare liberă, organizat în perioada 18-20 februarie la Muzeul Țăranului Român, de unde își pot cumpăra reciproc cadouri.

image

Și Ikea sărbătorește dragostea cu prăjituri. Chiar de Dragobete, la fiecare prăjitură cu zmeură achiziționată primești încă una din partea casei, „pentru a celebra dragostea așa cum se cuvine, alături de cineva drag ție”.

Pachete speciale la Neversea

În perioada 18-28 februarie, fanii Neversea pot cumpăra abonamente cu reducere la festivalul ce va avea loc în iulie, la malul mării. Astfel, prețul pentru două abonamente este de 228 de euro, economia făcută ridicându-se la 154 de euro, precizează PRO TV. Cea de-a patra ediție a Neversea este programată în perioada 7-10 iulie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net