Tentativa de suicid în Capitală. O femeie s-a aruncat în fața metroului

Astăzi (miercuri, 17 mai), o femeie s-a aruncat în faţa metroului, în staţia „1 Decembrie”. Din primele informații, se pare că aceasta suferă de probleme psihice.

O femeie s-a aruncat în fața metroului. Foto: Click.
O femeie s-a aruncat în fața metroului. Foto: Click.

Femeia s-a aruncat în fața metroului de la stația „1 Decembrie”

Femeia s-a aruncat în fața garniturii de metrou de la stația „1 Decembrie”. Din fericire, ea a reușit să fie scoasă de sub metrou și este conștientă, scriu cei de la Gândul. 

Potrivit unor surse, femeia are probleme psihice.

Au avut loc mai multe astfel de evenimente în acest an

Din păcate, nu este un eveniment singular. Mai multe persoane au sărit în fața metroului în acest an, iar alții au căzut pe șina trenului din greșeală. 
De exemplu, un incident grav s-a petrecut la metrou în dimineața zilei de 5 mai. Un călător a căzut în calea de rulare, pe Magistrala M2, cu direcția Berceni. Compania de transport aa anunțat atunci că a fost luată în calcul și o posibilă tentativă de suicid.

Metrorex informează că astăzi, 05.05.2023, în jurul orei 10.30, la stația de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcția Berceni), posibilă tentativă de suicid. Echipele SMURD intervin pentru a acorda primul ajutor. Personalul Metrorex reorganizează circulația pe un singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcții. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a anunțat la acea vreme Metrorex printr-un comunicat de presă.

Un călător a tras sistemul de alarmă al unui metrou

În plus, au existat, recent, și altfel de incidente în care sunt implicate metrourile. Luni, de exemplu, un călător a tras sistemul de alarmă al unui metrou care a plecat din Pipera spre Berceni, garnitura fiind retrasă la depou pentru verificări. Din cauza incidentului s-a creat aglomeraţie în staţia de la Universitate, oamenii continuându-şi călătoria cu alte garnituri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net