Tragedie după tragedie, la scăldat. Patru morți și cinci dispăruți în 24 de ore

Ultima actualizare:

Canicula a pus stăpânire pe România. Mulți români s-au refugiat pe malul lacurilor pentru o oază de răcoare. Din nefericire, în patru județe pompierii au fost chemați să intervină pentru salvarea unor oameni de la înec. Bilanțul este sumbru. Patru oameni au murit, iar cinci sunt dispăruți în judeţele Bacău, Botoşani, Galaţi şi Olt, informează Agerpres.

cadavru gasit in bega jpeg

Una dintre tragedii a avut loc, luni, în municipiul Oradea, judeţul Bihor, unde un bărbat a alertat autorităţile prin numărul unic de urgenţă 112 despre o persoană care a dispărut în apele Crişului Repede, în zona Barajului Ioşia.

Bărbatul a fost scos din apă de către pompieri. Manevrele de resuscitare, din păcate nu au dat rezultat, iar omul a fost declarat decedat, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă

Un alt eveniment tragic a avut loc luni, în judeţul Timiş, unde pompierii militari au acţionat pentru aducerea la mal a unui bărbat, în vârstă de aproximativ 22-23 de ani care venise la scăldat în râul Bega. Tânărul era decedat.

De asemenea, pompierii au intervenit, în judeţul Vrancea, pentru recuperarea unei persoane din Canalul Siret-Bărăgan. Pompierii au extras victima, însă, din nefericire, a fost declarată decedată.

Doi copii dați dispăruți, marți dimineața

În paralel, echipajele de intervenţie din judeţul Bacău au fost solicitate, încă de duminică, pentru căutarea unei persoane căzute în canalul de fugă din comuna Răcăciuni. Operaţiunile de căutare continuă, persoana nefiind găsită nici până la această oră.

"De asemenea, în comuna Giuvărăşti, judeţul Olt, echipaje operative desfăşoară operaţiuni de căutare a doi minori dispăruţi în râul Olt. Cu toate eforturile depuse, misiunea a fost continuată şi pe timpul nopţii, iar în această dimineaţă echipajele de scafandri au reluat căutările" precizează IGSU.

Salvatorii din judeţele Botoşani şi Galaţi efectuează, marţi, misiuni de căutare pentru recuperarea a două persoane, una dispărută în râul Prut, iar cea de-a doua în râul Siret.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net