Traian Băsescu riscă să fie evacuat forțat din vila de protocol

Traian Băsescu, în vârstă de 70 de ani, riscă să fie evacuat cu forța din vila de protocol situată pe strada Gogol. La începutul lunii martie a fost somat să părăsească imobilul, după ce s-a stabilit că fostul președinte al țării a colaborat cu Securitatea. 

Traian Băsescu riscă să fie evacuat din vila de protocol de pe strada Gogol
Traian Băsescu riscă să fie evacuat din vila de protocol de pe strada Gogol

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea. Astfel, el a fost somat să părăsească vila de protocol în care locuiește alături de soția sa, Maria.

Citește și: Vești proaste pentru Traian Băsescu! Ce riscă după accidentul provocat în Capitală 

La scurt timp după aflarea deciziei Înaltei Curți, Traian Băsescu a acuzat stări de rău și s-a vehiculat că ar fi suferit un accident vascular cerebral. A avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la o clinică din Bruxelles. În acest timp, Maria l-a așteptat acasă și a început împachetarea lucrurilor din vila de protocol, dar iată că nici până în prezent nu a avut loc mutarea. 

Traian Băsescu a revenit în țară și se simte mai bine, însă tot nu a elibeta imobilul, deși susține că mai are de împachetat foarte puține lucruri. În aceste condiții, RA-APPS anunță că Traian Băsescu are termen până miercuri, 1 iunie, să elibereze vila de protocol din strada Gogol. În cazul în care nu va face acest lucru, va fi evacuat. 

Vezi și: Traian Băsescu nu s-a mutat încă din vila de protocol

Miercuri, 31 mai, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a transmis un comunicat în care a menționat că Traian Băsescu trebuie să elibereze vila de protocol din strada Gogol până miercuri. În cazul în care fostul președinte nu va respecta prevederile, atunci va fi formulată în instanță o acțiune de evacuare a sa. 

De ce Traian Băsescu nu a eliberat până acum vila de protocol 

Traian Băsescu a explicat care sunt motivele pentru care întârzie să elibereze imobilul. El susține că încă sunt chestiuni administrative de rezolvat pentru a se muta, așa cum își dorește, în noua casă în care urmează să locuiască.

„Nu știu, depinde…În primul rând, n-am semnat contractele pentru energie electrică, pentru gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun și cărțile undeva.

Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de lași. Au ținut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică la interior.

Cât timp s-au înfruntat cu mine n-au fost în stare de nimic. După ce n-am mai fost activ în politica internă, și-au arătat vitejia. Bravi bărbați ai țării! E strâns aproape tot”, declara Traian Băsescu în data de 25 mai. 

Se pare că Traian Băsescu și Maria se vor muta într-un apartament de lux situat în cartierul Primăverii. Fostul președinte al țării ar fi plătit nu mai puțin de 200.000 de euro pentru a se asigura că lui și partenerei de viață nu le va lipsi nimic și că se vor putea bucura de o locuință desprinsă din povești.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net