Tras la indigo cu Alexandra! Ea este Maria, tânăra care a murit împreună cu fătul ei, în timp ce era internată la Maternitatea din Bacău

O poveste cutremurătoare, asemănătoare cu cea a Alexandrei, tinerei gravide lăsate să sufere până la moarte în spitalul din Botoșani, pare să fi avut loc și în Bacău.

Maria avea doar 38 de ani / foto: arhiva personala
Maria avea doar 38 de ani / foto: arhiva personala

Maria, o altă tânără însărcinată în luna a patra, și-a pierdut viața după ce a ajuns la spital cu o sarcină pierdută.

A fost nevoită să aștepte de dimineață până seara târziu pentru operație, iar a doua zi familia a primit devastatoarea veste că Maria nu mai este.

Starea ei s-a înrăutățit, după un control de rutină

Înainte de a ajunge la spital, femeia de 38 de ani s-a prezentat la un control ginecologic de rutină, unde s-a confirmat că sarcina evolua normal. Totuși, a doua zi, starea ei de sănătate s-a înrăutățit brusc, iar a decis să se prezinte la Spitalul din Bacău. Acolo, după ce a fost examinată la Unitatea de Primiri Urgențe, i s-a comunicat că inima fătului nu mai bate și că sarcina nu mai evoluează.

Internată pentru dureri abdominale, stări de vomă și febră, starea Mariei s-a deteriorat rapid în jurul prânzului. Medicii au hotărât să o opereze, dar intervenția a avut loc abia spre seară, la mai bine de 12 ore de la internare.

După operație, femeia a fost transferată la secția de terapie intensivă, unde a suferit două stopuri cardiorespiratorii. Din păcate, cel de-al doilea i-a fost fatal.

Soțul Mariei acuză medicii de neglijență

Soțul a fost informat că Maria și fătul au decedat. Acesta acuză medicii că au intervenit prea târziu. În replică, conducerea spitalului susține că s-au respectat toate protocoalele și că Maria suferea și de alte afecțiuni care ar fi contribuit la pierderea sarcinii și a vieții ei.

Familia a depus plângere la autoritățile competente pentru a obține răspunsuri în privința acestei tragedii, iar la nivelul spitalului a fost inițiată o anchetă.

În prezent, se așteaptă rezultatele testelor de laborator de la Institutul de Medicină Legală din Iași pentru a se determina cauzele exacte ale decesului femeii și al fătului nenăscut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net