Ideea genială de afacere cu care doi români din Bacău și-au crescut veniturile: „După doi ani, pot spune că este o afacere profitabilă". O bucată costă 80 de lei

Doi români din Bacău au reușit să pune pe picioare o afacere de succes, cu ajutorul unei idei geniale! Iosif și Mirela Butacu au intrat în afaceri în urmă cu doi ani de zile, după ce au revenit din străinătate!

Un ou de struț se vinde chiar și cu 100 de lei / foto: Facebook
Un ou de struț se vinde chiar și cu 100 de lei / foto: Facebook

Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, Iosif și Mirela Butacu au petrecut împreună mai mulți ani în Anglia, unde au lucrat. Acolo s-au născut și cei doi copii ai lor, în vârstă de 8 și 4 ani. Cu toate acestea, familia a decis să revină în țară cu câțiva ani în urmă.

„Eu și soția am lucrat mulți ani în Anglia, acolo ni s-au născut cei doi copii, de 4 și 8 ani. Ne-am întors definitiv în România în vara anului 2021”, a explicat, conform sursei citate, Iosif Butacu. Iar la revenirea în țară, cei doi au decis să deschidă o afacere care avea să aibă un succes incredibil! După ce au vizitat toate crescătoriile mari din țară, Iosif și Mirela Butacu au decis să deschidă o fermă de struți!

„Înființarea unei ferme de struți a fost un vis de-al meu mai vechi, iar azi, după fix doi ani de când ne-au ajuns primele trei familii de struți tineri, cumpărate de la Oradea, pot spune că este o afacere profitabilă”, a mai spus Iosif Butacu (38 de ani).

Un ou poate ajunge și la 100 de lei

Cei care vor să cumpere ouă de struț trebuie să știe că această delicatesă are un preț destul de piperat! În funcție de greutatea oului, prețul poate varia de la 50 de lei (pentru ouă sub un kilogram), 80 de lei pentru ouă de maxim 1,5 kilograme, iar cele mai mari ajung și la 100 de lei! Familia a investit inițial 50.000 de euro pentru ferma de struți, care este folosită și în scop educativ!

„Câmpul cu struți Bacău a ajuns acum un autentic punct de atracție mai ales pentru elevi, care sunt aduși cu sutele de profesori, pentru a vedea cele mai mari păsări alergătoare”, mai explică Iosif Butacu, conform sursei citate. Cei care doresc să viziteze ferma o pot face, după o programare telefonică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net