Filmul de pe Netflix care a fost apreciat de critici. O producție genială pe care nu ai cum s-o ratezi

Un nou film plin de acțiune și suspans face furori pe Netflix! Thriller-ul spaniol „Nowhere” spune povestea dramatică a unei femei însărcinate care fuge din țara ei natală, pentru a scăpa de război, însă în drumul către o viață mai bună, este forțată să supraviețuiască în mijlocul oceanului, în condiții extreme.

Pelicula „Nowhere”, la cârma căreia s-a aflat regizorul Albert Pintó a făcut senzație pe platforma de streaming Netflix. Atât fanii filmului, cât și criticii, au apreciat producția plină de acțiune și suspans, a cărei acțiune se întinde pe numai o oră și 49 de minute.

„Nowhere” o are ca protagonist pe Mía (interpretată de actrița Anna Castillo), o tânără însărcinată, care încearcă să fugă de violențele din țara ei natală alături de iubitul ei, Nico (Tamar Novas). O transmisiune radio sugerează audienței că cei doi fug din Spania, însă pe drumul către o viață mai bună, cei doi sunt loviți de tragedie, iar Mía va trebui să supraviețuiască singură, într-un container de transport.

Filmul care a captivat audiența de pe Netflix

În timp ce se află singură, o furtună puternică împinge containerul în ocean, iar Mía este nevoită să găsească o modalitate de a supraviețui, alături de copilul ei care urmează să se nască curând. Pelicula plină de acțiune și supsans a captivat atenția publicului de pe Netflix, iar cei care se află în căutarea unui film bun au, după cum ne-am obișnuit, ce vedea pe Netflix.

„Nowhere” l-a avut ca regizor pe Albert Pintó, iar pelicula gândită de acesta este un adevărat spectacol vizual, care pune audiența în fața unei povești despre noroc, dezastre și tragedii. Încercând să facă tot posibilul pentru a scăpa cu viață din acest calvar, Mía se folosește de toate obiectele pe care le are la dispoziție pentru a se asigura că acest container care o ține în viață va pluti pentru cât mai mult timp. Iar performanța actriței Anna Castillo a fost remarcată de către critici, care au lăudat talentul de care aceasta a dat dovadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net