Tren deraiat pe ruta Roșiori - București. Întârzieri de peste patru ore, la trenurile cu sosiri în Gara de Nord

Un tren a deraiat în această dimineață, în zona unui macaz de pe traseu. Garnitura circula pe traseul Roșiori Nord – București Basarab. Călătorii au fost în afara oricărui pericol și au fost preluați până la destinații cu automotoare îndrumate din stația București de către CFR Călători.

calatori tren cfr gara de nord frig foto shutterstock 2229976057 jpg

Ce au anunțat cei de la CFR

„CFR SA informează că traficul feroviar este întrerupt între Zavestreni-Vadu Lat, unde în cursul acestei dimineţi, în jurul orei 05:40, la ieşirea din staţia Zavestreni, locomotiva trenului 9304 (CFR Călători) a deraiat de o osie, peste macazul 5/7, afectând firul II de circulaţie (fir I închis permanent pentru lucrări). La faţa locului se deplasează personalul de specialitate CFR pentru verificare şi stabilirea operaţiunilor de intervenţie necesare repunerii pe şină a locomotivei", precizează CFR SA.

Potrivit sursei citate, au fost afectate mai multe trenuri de călători, care au staționat în gările adiacente până la redeschiderea circulaţiei, respectiv 72, 9900,10090, 11500,1594, 79, 11612, 9002, 11614.

Locomotiva unui tren a deraiat Foto: observatornews.ro
Locomotiva unui tren a deraiat Foto: observatornews.ro

Se vor stabili cauzele producerii deraierii 

Evenimentul va fi anchetat de o comisie de specialitate, care va stabili cauzele producerii deraierii. CFR SA transmite că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut scop redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp, în zona respectivă, în condiţii de siguranţă.

Potrivit unei informări transmise de CFR Călători, călătorii au fost în afara oricărui pericol şi au fost preluaţi până la destinaţii cu automotoare îndrumate din staţia Bucureşti de către CFR Călători

Întârzieri de sute de minute 

Mai multe trenuri care trebuie să sosească în Gara de Nord din București, vineri dimineață, au întârzieri sute de minute, după cum arată tabela electronică. Cele mai mari întârzieri sunt înregistrate pe ruta Craiova - București Nord. Acolo, de exemplu, trenul care trebuia să ajungă din Roșiori Nord la ora 6:57 a trecut de 4ore întârziere. 250 de minute este timpul estimat de întârziere, iar acesta este într-o continuă creștere, scrie Antena3 CNN.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net