Prima ninsoare, primele probleme! Trenurile între București și Constanța vor avea întârzieri

Nici nu am intrat oficial în iarnă, însă vremea deja face probleme românilor care călătoresc cu trenul! CFR Călători a informat că trenurile care circulă pe magistrala București – Constanța vor avea întârzieri, din cauza mai multor restricții.

Vremea va provoca întârzieri
Vremea va provoca întârzieri

Nici nu am intrat în iarnă, însă mersul trenurilor deja începe să dea bătăi de cap românilor! Potrivit celor de la Digi 24, CFR Călători a anunțat că vor exista întârzieri pe magistrala București – Constanța, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Mai precis, este vorba despre vânt, viscol, vizibilitate redusă, precipitații, cât și alte probleme de acest fel. Restricțiile de circulație impuse de CNCF CFR SA intră în vigoare chiar din această seară (25 noiembrie), de la ora 19:00.

„Aceste restricţii se aplică în special pentru trenurile cu îndrumare din/ sosire în staţia Constanţa şi staţii cale ferată de pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa unde se interzice circulaţia cu tracţiune electrică şi automotoare, ceea ce va genera întârzieri pe această secţie precum şi decalări de orare la trenurile de legătură”, se arată în comunicatul CFR Călători.

Vremea deja dă peste cap mersul trenurilor

Se pare că, având în vedere că starea vremii poate evolua de la o oră la alta, nu este deloc exclus ca cei care circulă cu trenul pe ruta afectată să se confrunte cu întârzieri. Administrația Națională de Meteorologie deja a emis o avertizare Cod portocaliu de precipitații abundente, care va rămâne valabilă până mâine (26 noiembrie), la ora 18:00, în mai multe județe din țară.

CFR Călători a mai anunțat și faptul că pune la dispoziție locomotive cu tracțiune diesel, pentru a remorca garniturile de pe ruta București – Constanța, cât și retur. În funcție de evoluția vremii, unitățile diesel vor fi puse la dispoziție, în limita parcului tehnic disponibil.

O avertizare Cod Portocaliu de viscol este, de asemenea, emisă de ANM. Aceasta este valabilă duminică, până la ora 16:00, iar județele afectate sunt Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău, Tulcea, Constanţa, Vrancea, Galaţi, Vaslui şi Bacău, dar şi zona Carpaţilor Meridionali, cât şi de Curbură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net