Un bărbat a fost împușcat în gât pe o terasă în Arad. Agresorul a fost prins

Ultima actualizare:

Momente de panică au avut loc în Arad pe o terasă populată. Un bărbat a fost împușcat în gât, iar martori au fost mai mulți clienți care se aflau în local. Victima, un bărbat de 35 de ani, a fost preluată de urgență de o Ambulanță și transportat la spital.

arma jpg

Scenele violente au avut loc marți seara, pe o terasă aflată la intersecția străzilor Lugojului cu Renașterii, scrie Tion.ro.

Victima și agresorul s-au certat

Potrivit martorilor, între victimă și agresor ar fi avut loc un schimb de replici și s-au luat la ceartă. În urma conflictului verbal, tânărul de 35 de ani a fost împușcat în gât cu o armă de airsoft de către un bărbat de 54 de ani, potrivit presei din Timișoara.

Martorii la incident au dat alarma, iar la fața locului au intervenit rapid polițiștii și un echipaj medical care a preluat victima și a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire, rana e una superficială.

Agresorul a fost condus la sediul Poliției. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, respectiv tulburarea liniștii și ordinii publice, arma nefiind una supusă autorizării.

„Azi, în jurul orei 19:30,polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe terasa unui local de la intersecția străzii Renașterii cu strada Lugojului, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați,în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani, ar fi fost împușcat de un altul în vârstă de 54 de ani, cu un pistol tip Airsoft.

Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost condus la sediul Secției 1 Urbane Timișoara în vederea audierilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «lovire sau alte violențe» și «tulburarea ordinii și liniștii publice» și continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt și dispunerea măsurilor legale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net