TRAGEDIE. Un bărbat a murit călcat de tramvai

Ultima actualizare:

Accident dramatic în Timișoara. Din păcate, un bărbat, în vârstă de 40-50 de ani, și-a pierdut viața, astăzi de dimineață (miercuri, 22 martie), după ce a fost călcat de un tramvai, într-o stație din centrul orașului.

Un bărbat și-a pierdut viața, astăzi, după ce a fost călcat de tramvai. Foto: ȘBoth
Un bărbat și-a pierdut viața, astăzi, după ce a fost călcat de tramvai. Foto: ȘBoth

Cum s-a petrecut tragicul accident

Tragicul accident s-a petrecut astăzi (miercuri, 22 martie), în jurul orei 05.40, în stația Piața Timișoara 700, din Timișoara. Se pare că, bărbatul stătea pe o bancă și, când a realizat că tramvaiul pe care-l aștepta s-a pus deja în mișcare, a crezut că încă mai are timp să-l prindă. Așadar, în acel moment s-a ridicat brusc, a mers spre garnitură și a încercat să deschidă, în mers, ultima ușă. Din păcate, nu a reușit să facă acest lucru. Ba mai mult, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut sub tramvai. Astfel, acesta și-a pierdut viața.

Victima nu a mai putut fi salvată

Cu toate că, echipaleje SMURD și pompierii au ajuns rapid la locul accidentului, victima nu a mai putut fi salvată și a fost constatat decesul acestuia.

Ce a declarat IPJ Timiș

IPJ Timiș a povestit cum a fost posibilă această tragedie și se pare că, un moment de neatenție l-a costat viața pe bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Timișoara. 

„În jurul orei 05:40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piața Libertății, iar la intersecție cu strada Paris a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile acestuia. În urma impactului, pietonul a decedat”, a transmis IPJ Timiș, citat de opiniatimisoarei.ro.

Bărbatul nu a fost încă identificat

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și, în acest moment, fac verificări pentru a reuși să identifice victima.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 11 iunie sfantul ierarh luca arhiepiescopul crimeii gabrie toma chituc jpeg
femeie musca politisti jpeg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg