Imagini dramatice! O femeie a fost călcată pe trecerea de pietoni! Impactul a fost devastator

Ultima actualizare:

O femeie din Slatina a murit, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer care circula cu o viteză mare, spun polițiștii. Accidentul s-a petrecut, joi, 2 martie, chiar în fața Spitalului Județean de Urgență, scrie adevărul.ro.

Accident în fața spitalului Slatina, cu două mașini și un pieton Foto: Facebook Info Trafic Slatina
Accident în fața spitalului Slatina, cu două mașini și un pieton Foto: Facebook Info Trafic Slatina

Femeia a fost suferit răni grave, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Județean de Urgență Slatina. Șoferul a circulat cu viteză foarte mare, a aruncat victima câțiva metri în aer, medicii și pompierii au ajuns la locul accidentului, însă viața femeii nu a mai putut fi salvată. 

Alte accidente soldate cu pierderi de vieți omenești

Pe 28 februarie, o altă femeie și-a pierdut viața în timp ce încerca să traverseze regulamentar strada. IPJ Prahova: "Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani, pe Drumul Național 1 B, în orașul Mizil ar fi surprins și accidentat o femeie în vârstă de 71 de ani, care se afla în traversarea părții carosabile. Femeia încerca să traverseze regulamentar." În urma impactului, femeia a fost declarată decedată.

Un alt accident mortal s-a petrecut luni, 27 februarie, în Slatina. A fost provocat de un șofer în vârstă de 29 de ani, aflat sub influența drogurilor. Accidentul s-a produs pe podul peste râul Olt, la ieșire din municipiul Slatina. Două autoturisme s-au lovit după șoferul de 29 ani a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus. În autoturismul condus regulamentar, pe sensul de intrare în oraș, se aflau o femeie de 73 ani și un bărbat de 74 ani, soț și soție. Au fost transportați la spital, însă viața femeii nu a mai putut fi salvată. 

Accidente grave

Un accident grav a avut loc și în Neamţ, pe 23 februarie. Un tânăr de 23 de ani a murit după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a intrat cu maşina într-un cap de pod, pe un drum judeţean din județul Neamț.

România, pe primul loc în UE privind mortalitatea în accidente rutiere 

România ocupă primul loc în topul Uniunii Europene privind mortalitatea în accidente rutiere, cu un număr de 86 de decese.

Aproximativ 20.600 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier în cursul anului trecut în UE, o creştere cu 3% faţă de 2021, dar o scădere cu 10% faţă de nivelul de dinaintea pandemiei, în 2019, arată datele Comisiei Europene.

Citește continuarea articolului pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net