VIDEO Cu cat a fost amendat soferul de 72 de ani care mergea pe contrasens, pe Autostrada Sebeș-Turda

Ultima actualizare:

Camera de bord a unui șofer a surprins momentul în care un șofer conducea pe contrasens pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Din fericire conducătorul auto inconștient nu a provocat un accident care ar fi putut avea urmări tragice. Polițiștii au reușit să îl identifice cu ajutorul imaginilor postate pe internet. Așa au aflat că este un un bărbat în vârstă de 72 de ani, scrie Ziarul Unirea.

Momentul în care șoferul este surprins pe Autostradă, pe contrasens. Foto: Captură video
Momentul în care șoferul este surprins pe Autostradă, pe contrasens. Foto: Captură video

Momentul a fost surprins miercuri pe data de 1 martie. În timp ce conducea pe Autostrada Sebeș Turda, un șofer s-a trezit în fața lui cu un autoturism pe contrasens. A fost obligat să tragă de volan ca să îi facă loc șoferului inconștient și să evite astfel un accident. Imaginile au fost postate pe internet, iar polițiștii s-au autosesizat.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au efectuat verificări, în vederea identificării conducătorului auto.

Din cercetări a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat de 72 de ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba.

Șoferul imprudent s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru următoarele 4 luni și cu o amendă de 1.305 lei.

„La data de 1 martie 2023, în urma unui apel prin 112 și a apariției unor imagini, în mediul on-line, cu un autoturism care ar fi circulatat, pe contrasens, pe autostrada A10 Turda –Sebeș, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au efectuat verificări, în vederea identificării conducătorului auto.

Din cercetări a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat de 72 de ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba. Față de acesta, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 1.305 lei, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar, complementar, a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere, pentru o perioadă de 120 de zile”, a transmis IPJ Alba.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net