Un bărbat din București a fost găsit mort în Lacul Herăstrău. Era dispărut de două zile

Un bărbat a fost găsit înecat, vineri, în Lacul Herăstrău. Trupul acestuia a fost scos din apă de scafandrii de la SMURD şi dus la INML. Victima plecase de acasă în urmă cu două zile spre locul de muncă şi nu a mai fost văzută de atunci.

Un echipaj SMURD a ajuns la locul incidentului Foto: Facebook
Un echipaj SMURD a ajuns la locul incidentului Foto: Facebook

Bărbatul a murit înecat

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos din apă, lângă Berărial H, din Parcul Herăstrău. „La data de 15.12.2023, Secția 2 Poliție fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, despre faptul că, în timp ce pescuia în lacul Herăstrău, în zona localului Berăria H, a observat în apă o persoană, posibil înecată.

La fața locului s-a deplasat un echipaj ISU care a procedat la extragerea cadavrului unei persoane de sex bărbătesc. Din primele informații persoana în cauză corespunde semnalmentelor unui bărbat a cărei dispariție din data de 13.12.2023, a fost sesizată în ziua de 15.12.2023. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanei și împrejurările producerii evenimentului”, au transmis polițiștii, scrie Antena3CNN.ro.

A murit înecat în Lacul de acumulare Stânca-Costeşti

Reamintim că la începutul lunii iunie, un bărbat căutat de pompierii din Botoşani după ce a dispărut în Lacul de acumulare Stânca-Costeşti a fost găsit decedat joi, 22 iunie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Potrivit acestora, corpul acestuia a fost găsit de scafandri la aproximativ 40 de metri de mal, la o adâncime de peste şapte metri

Al bărbat găsit înecat

Un bărbat de 34 de ani a murit înecat în lacul Izvorul Muntelui din județul Neamț, în luna iulie. Tânărul ar fi intrat în apă după o minge și nu a mai fi reușit să revină la mal. Pompierii l-au căutat pe tânăr cu o barcă, fiind ajutați de două persoane care au participat la acțiune cu bărcile personale. Mai mult, două femei, în vârstă de 23 și 34 de ani, au suferit atacuri de panică și au fost asistate de echipajele medicale sosite la fața locului.

Reamintim un alt caz petrecut la începutul lunii septembrie. Un tânăr de 22 de ani s-a înecat la Vama Veche, în mare, iar alte patru persoane aflate în pericol de înec au fost salvate la timp. Echipajele de intervenție nu au mai putut face nimic pentru tânărul scos inconștient din valuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net