Un clujean a câștigat 3 premii la Loto, în aceeași zi! Câți lei a plătit pe biletul norocos

Într-o zi de joi, 14 martie, un norocos jucător de la Loto a experimentat o adevărată explozie de noroc câștigând nu mai puțin de trei premii în cadrul aceleiași trageri. Acest miracol s-a petrecut la agenția Loto din Cluj-Napoca, unde biletul câștigător, cumpărat cu doar 20,5 lei, a făcut istorie.

Marele câștigător este din Cluj / foto: arhiva
Marele câștigător este din Cluj / foto: arhiva

Cea mai impresionantă reușită a fost câștigarea marelui premiu la Joker, evaluat la peste 5,86 milioane de euro, conform anunțului oficial făcut de Loteria Română.

Loteria Română a făcut marele anunț pe Facebook

Pe pagina de Facebook a Loteriei Române, s-a detaliat că la tragerile din 14 martie 2024, biletul norocos a prins premiul de categoria I la Joker, în valoare de 29.133.971,54 lei. Acesta fusese completat cu trei variante la Joker și o variantă la Noroc Plus, și a fost achiziționat de la agenția 12-021 din Cluj-Napoca.

Însă norocul nu s-a oprit aici pentru posesorul biletului miraculos. Acesta a mai câștigat două premii de categoria a II-a, fiecare evaluat la 111.943,19 lei, adică peste 22.500 de euro.

Un punct de notă adițional este că acest câștig la Joker reprezintă primul premiu de categoria I obținut în acel an.

În plus față de aceste evenimente, să rememorăm că pe 25 februarie 2024, un bărbat de 45 de ani, șofer din Pitești, a câștigat marea sumă la Loto 6/49, depășind 7 milioane de euro.

Povestea românului care a câștigat de 14 ori la LOTO

Ștefan Mandel, un român matematician și economist, a reușit să câștige de 14 ori la Loto folosind o schemă pe care a inventat-o. După ce a acumulat milioane de dolari, a atras atenția FBI și CIA. Metoda sa, care a avut succes de 14 ori, a fost investigată, dar el a scăpat neatinse de acuzații.

Cu toate acestea, metoda lui a devenit ilegală pe plan internațional. Mandel și-a folosit schema pentru a câștiga în România, Israel, Australia și SUA. Cu toate acestea, schimbările legislative au făcut ca schema sa să devină imposibilă în prezent.

Utilizând un număr mare de calculatoare, el a tipărit toate combinațiile posibile pentru a obține câștiguri substanțiale. Mandel nu a dezvăluit niciodată algoritmul exact pe care l-a folosit, numindu-l "secretul Coca-Cola".

Schema sa implică calcularea combinațiilor posibile, găsirea loteriilor cu jackpoturi mari, strângerea de fonduri pentru a acoperi costurile și tipărirea biletelelor. După obținerea câștigurilor, investitorii săi au fost remunerați, dar Mandel a păstrat o parte mică din câștigurile totale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net