A câștigat la Loto premiul cel mare, însă fericirea nu a durat prea mult. Greșeala care l-a făcut să piardă banii

Cu toții ne simțim prost atunci când pierdem bani, chiar și dacă suma este una neglijabilă. Însă, dacă credem că este neplăcut să pierdem câțiva lei, atunci cu siguranță că nici măcar nu ne putem imagina cum se simte un american din statul Florida. Acesta a pierdut nu mai puțin de 36 de milioane de dolari, pe care îi câștigase la Loto!

Probabil că mulți dintre noi am fost în situația de a ne da seama că am lăsat cu câțiva lei în plus față de cât trebuia, atunci când am mers prin oraș. În unele cazuri, poate chiar am încurcat bancnotele și am plătit mult mai mult decât ar fi trebuit, dându-ne seama de greșeală mult prea târziu. Însă, probabil că niciunul dintre noi nu a pierdut vreodată o sumă la fel de mare precum un american din statul Florida.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, acesta a fost marele câștigător al unui premiu în valoare de 36 de milioane de dolari, oferit de loteria din Florida. Cu toate acestea, bărbatul nu a primit nici măcar un singur dolar, dintr-un motiv cu totul incredibil: a uitat să valideze un bilet la Mega Millions!

A uitat să valideze biletul

Din păcate, marele câștigător a ratat remenul limită în care putea ridica banii! Perioada permisă era de 180 de zile, pentru extragerea Mega Millions din luna august. Din nefericire pentru american, acest termen a expirat pe data de 11 februarie. Biletul câștigător, Quick Pick, fusese cumpărat de la un magazin Publix din Jacksonville, însă reprezentanții loteriei au spus că nu a fost revendicat niciodată.

Biletele de tip Quick Pick permit unei mașini să selecteze la întâmplare numerele de loterie ale jucătorului. Iar prețul unui asemenea bilet banal este de numai 2 dolari. Din păcate, cum bărbatul nu a revendicat biletul, legea din Florida spune că 80% din sumă va merge către un fond funciar către educație. Restul de 20% va fi reținut pentru fondul de premiere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net